cam sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra9

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabayı park ettiğim zaman kapıları kilitlediğimde camlar da kapanıyo ama malum havalar sıcak az bi açıklık olmasını istiyorum bunu yapmak mümkünmü bu arada aracım 99 vectra b gls:help: :help: :help: :help: :help: :help:

benm vectra B elegance... bene kapanmıyor :D

gayette hoşnutum bu durumdan.

arabayı park ettiğim zaman kapıları kilitlediğimde camlar da kapanıyo ama malum havalar sıcak az bi açıklık olmasını istiyorum bunu yapmak mümkünmü bu arada aracım 99 vectra b gls:help: :help: :help: :help: :help: :help:
çözüm yokk ya iptal edilecek yada böyle kullanıcan

sunruf taktır

sağolun yardımınız için teşekkürler

anahtarla kapıyı kilitlersen camlar istediğin kadar açık kalır...

bende de 97 b kasa var camlar otomatik kalkıyor aküyü sök tak iptal olur prgoramdan silinir otomatik başlıgı yani çıkar tak tabi teyp kodu falan filiyosan yap.tekrar kodlama yapmak için 4 camı aynı anda basarak aşşagı indir kontak yarım acıkken sonra aynı anda yukarıya kaldır programlamada bu kadar tabi aynı ise başıma geldigi için söylüyorum kardeşim sevgiler....

anahtarla kilitleyincede kalkıyo yardımınız için teşekkürler

Geri