cam silecekleri

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın silecekleri daha doğrusu motor kaputunun üstünde bulunan su sıkıcılar tam olarak cama vurmuyor birisi iyice sol tarafa sağdaki de tavana doğru skıyor her ikiside kısa sıkıyor.toplu iğneyle uçlarını açtım yönlerini düzeltmeye çalıştım ama daha kötü oldu.ne yapmam lazım teşekkürler.

toplu iğneyle yada o tarz bir cisimle 'tekrar' düzeltmenizi öneririm.. benim fikrim bu, yapacak başka şey yok..

toplu iğneyle düzelmediyse başka bişiyle hiç düzelmez siz sanırım sadece deliğe sokup çıkardınız... o delikler sağ yada sola aşağı yada yukarı yön değiştirirler zaten amaç toplu iğneyle şaşmış yönlerini hedef olarak cama ayarlamak... siz bir daha deneyin toplu iğneyle kesin olur .... saygılar...

teşekkürler arkadaşlar yarın tekrar bakacam umarım yapabilirim.

halledersiniz de biraz canınızı sıkabilir ayarlarken ... kolay gelsin...

yanınıza bir kişi daha alın kolay olur
sen ayar yaparsan diğer kişi arabadan kumanda eder.

evet mantıklı doğru söylüyorsun teşekkürler

Arkadaşlar hazır konu açılmış iken; benim Corsa C 'nin arka sileceği kırıldı. Komplesini servisten aldırdım ancak eskisini vidasını sökmeme rağmen çıkartamadım. Nasıl sökebilirim ?

Arkadaşlar hazır konu açılmış iken; benim Corsa C 'nin arka sileceği kırıldı. Komplesini servisten aldırdım ancak eskisini vidasını sökmeme rağmen çıkartamadım. Nasıl sökebilirim ?

Başka bir konuyada aynı mesajı atmışsınız..

Öncelikle ÜYE ARŞİVİ bölümüne girip kendinizi tanıtmanız gerekmektedir..

Birde forum kuralları gereği, imza alanınıza AD-SOYAD yazmanız gerekiyor..

Geri