Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Shop Değilde Bugun Ceza Yedim Araba Yere Yakın Dedi Görüntü Kirliligi Dedi, Müzik Sesi Fazla dedi Ses Kirliligi Dedi...Bende Sinirlendim Herşeyi Söktürdüm Ne yay kaldı Ne Baska Bişi Jantları Orj Cevirdim Cam Flimlerinide En kısa sürece Söküceksin dedi onları sökmem ama Suanda Tertemiz Aracım Var bundan Sorada Yapmam zaten Hiç Bişi...
Valla Çok Kötü Bişey Bide Arkamdan Sanayiye Kadar Geldiler Söktüler Ustalar Ondan sora Gittiler O kadar sinir Bozucu Bişi anlatamam Ama yapmam bundan sora Hevesimi aldım bu kadarmış yaparsamda Çok Arabatılı yapmam olur Biter Diye Düşünüyorum...
Teşekkürler Abilerim...
Uğur Abi Senin soruna Gelince Ben 2 3 yaş önce gençlik cocukluk derler baya hareketliydim polislerle baya bi zamanımız gecti simdide geciyor yavas yavas mahallede bütün polislerde bilir beni arabayıda gıcıklık diye olabilir ama eskisehir polisleri birazda böle yani bi yerden bahane buluyor...