Buda Benim Aslanım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kazasız belasız. Maşallah. Bana da fotoshop gibi geldi.

Shop Değilde Bugun Ceza Yedim Araba Yere Yakın Dedi Görüntü Kirliligi Dedi, Müzik Sesi Fazla dedi Ses Kirliligi Dedi...Bende Sinirlendim Herşeyi Söktürdüm Ne yay kaldı Ne Baska Bişi Jantları Orj Cevirdim Cam Flimlerinide En kısa sürece Söküceksin dedi onları sökmem ama Suanda Tertemiz Aracım Var bundan Sorada Yapmam zaten Hiç Bişi...

Son düzenleme:
walla kardeş haklısın ama zevk bu şimdi kızarsın sonra başlarsın yapmaya ben ne çekiyorum her çevirmede araç durdurulurmu ya ama napalım katlanacaz.

Valla Çok Kötü Bişey Bide Arkamdan Sanayiye Kadar Geldiler Söktüler Ustalar Ondan sora Gittiler O kadar sinir Bozucu Bişi anlatamam Ama yapmam bundan sora Hevesimi aldım bu kadarmış yaparsamda Çok Arabatılı yapmam olur Biter Diye Düşünüyorum...

maşallah kazasız belasız

Allah kaza bela gösTermesin Burak karDeşimmm

Ben bu zamana kadar yaya kızan polis görmedim. Çok şaşırdım gerçekten.

Teşekkürler Abilerim...:)
Uğur Abi Senin soruna Gelince Ben 2 3 yaş önce gençlik cocukluk derler baya hareketliydim polislerle baya bi zamanımız gecti simdide geciyor yavas yavas mahallede bütün polislerde bilir beni arabayıda gıcıklık diye olabilir ama eskisehir polisleri birazda böle yani bi yerden bahane buluyor...

valla bende anlamıyom napcaz bu polislerle inanmıcaksınız ama 1 hafta önce sislerden ceza yedim

ön cam ve arka kelebek camına bakılırsa shop hesabı ayrıdca arka jantta öle duro :)) araç güsel allah kaza bela vermesin :))

Geri