boya koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cgty_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cgty_41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
boya koruma(resimler eklendi)

boya koruma yaptırıcam meguars'ın ürünlerini kullanan bir yıkamacı buldum..100 tl ye yaparım diyor iç dış yıkamada benden hediye diyor..iç dış normalde 15 e yıkıyor buharlı olarak..85 tl ye geliyor nasıl fiyat??

Son düzenleme:
eğer orjinal Meguiars ise, süper fiyat...

kutularına kadar gösterdi ama kil felan gösterdi hepsi meguars kutuları içindeydi..bayiliğini aldım ben bu markanın diyo..

kutularına kadar gösterdi ama kil felan gösterdi hepsi meguars kutuları içindeydi..bayiliğini aldım ben bu markanın diyo..

Allah allah...Çağatay nerde burası ya hocam bende düşünüyorum ama adam gibi bir yer bulamadım...ayrıntıları bekliyorum senden

normalde boyacıya gittim bıraktım bugun arabayı pasta cila yapıcak + tamponu ufak kısmı boyancak..ama boya koruma için meguars'ın ürünleri kullanan yerde yaptırıcam..100 lira diyor ve iç dış yıkama dahil 1 saat 15 dk da teslim diyor..

boyacı boya korumada wurth marka kullanıyorum dedi bende boyacıda yaptırmaktan vazgeçtim.wurth hakkında hiç bir bilgim yok..

pasta cila yapılıyorsa diğer adam sadece megiuars ın korumasını sürecek oda o fiyata normal dilmi.polisajla sürüp vericek 1saatte hallolur tabiki.araştırsanız belki kendinizde yapabilirsiniz ürünü alıp.

bilmiyorum artık polisaj mı sürücek ne yapıcak

pasta cila işleminden sonra fırça sürmek istemiyorum.ne ile yıkama işlemi yapabilirim?bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum..

normalde boyacıya gittim bıraktım bugun arabayı pasta cila yapıcak + tamponu ufak kısmı boyancak..ama boya koruma için meguars'ın ürünleri kullanan yerde yaptırıcam..100 lira diyor ve iç dış yıkama dahil 1 saat 15 dk da teslim diyor..

bu meguars ürünlerini kullanan yer neresi çok merak ettim

Geri