Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elle mi uygulama yapacaksınız makineylemi? Birde auto glym super resign polish kullanabilirsiniz (AG SRP) hem çiziğe dolgu yaparak kapattığı ve boyada aşındırma yapmadığı için daha güvenli ilk kullanımda. Yani sıralama Kil<AG SRP < WAX ( Meguiars Tech Wax 2.0) olursa daha iyi olur başlangıç için hemde fazla masraf yapmamış olursunuz;). Sıralamada wax dan önce Meguiars glaze 07 kullanılmasıda koyu renk araçlara show parlaklığı vermesi açısından tavsiye ediliyor.Ama tercih sizin genede

Elle yaparım sanırım. Makina var ama çok sağlıklı gelmiyor bana . AG SRP iyi fikir onuda listeye eklemek lazım. Aşağı yukarı bişeyler şekillendi kafamda. Teşekkür ederim açıklamalar için. En kısa zamanda ürünlerin temin edilmesi lazım. Bakalım araştırmaya devam...

Buğra kardeş ben şöyle bir liste çıkardım ama hangileri hangilerinin yerini tutar ondan emin değilim. Bilenler bi göz atabilir mi acaba ?

1- Meguiars Smooth Surface Clay Kit (bu tamam bildiğimiz kil)
2- Meguiars ScratchX Scratch Remover 2.0 (çizik giderici diyor)
3- Meguiars COLOR X PAINT RESTORER (bu hem hare-çizik giderici hem cila hem wax diyor, tek başına yeterli mi acaba ?? )
4- Meguiars Ultra Finishing Polish (buda aynı şekilde hare-çizik giderici diyor)
5- Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0
(bu da tamam wax, son katman )

Bunlardan 1 ve 5 numara tamam ama aradakilerden emin değilim. Hangisi veya hangilerini alsak acaba ??

sercan abi 1 ile 5 dedigin gibi tamam 4 numarada yazdıgın finishing polishin bi kodu olması lazım galiba profesyonel seriden.

2 ve 3 de belirttiklerin amatör seri ürünleri yani markette satılan turtle wax sonax gibi

tabiki onlardan iyidir meguiars ama profesyonel varken bunlara gerek yok.

senin aracta haremi var çizikmi

hare için diger mesajdada belirtlidigi gibi auto glym SRP iyi bir tercih olur riski yok en azından

çiziklerin durumunu öğrenince direk şu polish diye yardımcı olabilirim.

kil ve polish den sonra senin aracına glaze mükemmel sonuc verir

en sonda tech wax ntx kullanıp korumayı saglamıs olursunuz.

1 meguiars kil
2 çizik giderici polish
3. hare giderici meguiars #9/#82 yada auto glym srp
4 meguiars show car glaze #7
5 meguiars nxt tech wax

şaşmazı bilirsiniz 1,cadde 21.sokakta enkay boya var liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirime kadar zorlayabilirsiniz

bana % 20-25 arası yapıyordu ama ögrendimki izmirdeki şengün boya direk %30 indirime başlamıs

auto glym içinde birazdan ankaradaki satıcınn irtibat bilgilerini veririm

Bu arada artık site yönetimide araç bakım ürünleri ve uygulama ile ilgili bir bölüm açarsa daha iyi olacağı kanaatindeyim

yönetimden haber geldi düşünülüyormus uzun zmandır çıtlatıyordum

Son düzenleme:
sercan abi 1 ile 5 dedigin gibi tamam 4 numarada yazdıgın finishing polishin bi kodu olması lazım galiba profesyonel seriden.

2 ve 3 de belirttiklerin amatör seri ürünleri yani markette satılan turtle wax sonax gibi

tabiki onlardan iyidir meguiars ama profesyonel varken bunlara gerek yok.

senin aracta haremi var çizikmi

hare için diger mesajdada belirtlidigi gibi auto glym SRP iyi bir tercih olur riski yok en azından

çiziklerin durumunu öğrenince direk şu polish diye yardımcı olabilirim.

kil ve polish den sonra senin aracına glaze mükemmel sonuc verir

en sonda tech wax ntx kullanıp korumayı saglamıs olursunuz.

1 meguiars kil
2 çizik giderici polish
3. hare giderici meguiars #9/#82 yada auto glym srp
4 meguiars show car glaze #7
5 meguiars nxt tech wax

şaşmazı bilirsiniz 1,cadde 21.sokakta enkay boya var liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirime kadar zorlayabilirsiniz

bana % 20-25 arası yapıyordu ama ögrendimki izmirdeki şengün boya direk %30 indirime başlamıs

auto glym içinde birazdan ankaradaki satıcınn irtibat bilgilerini veririm

yönetimden haber geldi düşünülüyormus uzun zmandır çıtlatıyordum

Teşekkürler Buğracım açıklamalar için. Bende çizik yok hare var sadece. Onları halletsem tamamdır. O verdiğin adres meguiars ürünleri için mi acaba ? Öyleyse çok iyi, zaten şaşmaza sıkça giderim. Bahsi geçen ürünleri direk gidip alabileceğim yerler olsa süper olacak, hemen girişicem cilala parlat işlerine :).. Auto glym satıcısının bilgilerinide bekliyorum...

çizik yok sadece hare varsa srp halleder o işi

elle uygulamayı düşünüyorsanız srp alırken hand aplicator ürününede bi bakın satıcıda varsa tavsiye ederim.

auto glym ankarada bitek burda varmıs

yerini bilmiyorum ben auto glym ürünlerini direk bursadaki distribitöründen alıyordum

onlar buradanda alabilirsiniz diye telefonunu verdiler

aydin ticaret-ankara 0 312 278 16 44

Tamamdır, haftasonu fiyatları bi kolaçan edelim bakalım. Olmazsa meguiars lar için başka bi planım var...

BugraGT ;

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Aracıma ben de pasta-cila uygulaması yapmak istiyorum. Ebay üyeliğim mevcut, buradan da alabiilirim. JB Tool u inceledim. Ancak İstanbul da da bu ürünleri iskonto ile veren bildiğiniz yerler varsa sevinirim.
Ayrıca sizden amatör ve elle uygulanmak üzere pasta dahil Meguiars ürününden bir beşli ya da altılı set tavsiyesi bekliyorum.
Saygılar

istanbuldaki meguiars satıcıları içinde bir çok mesaj gelmiş satan yerler şimdilik bulabildiklerim bunlar

Birer Ticaret 0212 425 40 25 sefakoy akaylar 2 sanayi sitesi,teyfikbey mah. emrullah efendi cad. j:17
ornet fiyat: meg #82 1lt 25 tl

Erturkler dolapdere sanayi sitesi 24. ada no 44
ornek fiyat : meg #83 1lt 30tl. #82 1lt 28 tl.

RENK Boya cevizlibag .
82/83/85/21/66/16 her gramaja boluyorlar.kdv dahil fiyatı 4 e bolup fiyat cıkıyor. + yuzde 30 iskonto
ornek fiyat : #82 1 lt 28 tl.

Teşekkür ederim.
Özellikle Ertürkler bana çok yakın.
En yakın zamanda onları bir ziyaret etmek gerekir.

Bugra öncelikle verdigin bilgiler için çok teşşekürler.Sormak istegim arkadaşlar istanbulda meguiars ürünlerini kullanarak bakım işlemi yapan bi yer varmı.Meguiarsın kendi yerlerinde fiyatlar çok yüksek,onun için meguiars ürünlerini kullanan pasta cila vs yapan bi yer vamı bildiginiz.

Geri