Yok fazla anlamam.Buğra çözmüş işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok fazla anlamam.Buğra çözmüş işi
Firmayı yarın bir arıyayım bakalım fiyatlara ne diyecekler. Bu ürünler gerçekten iyi midir? Bu üç ürün aracımın işini görür mü. Küçük kirleri çıkarma gibi. Bizim apartmanın otoparkında bir ağaç var öksürüyor sanki. Geç gelince onun altına koymak zorunda kalıyorum. Leke yapıyor ve baya bir iz bırakıyor.bursadaysan en rahat ulasabilecegin yer obey ticaret auto glym tükiye distribütörü
pastası doldu agırlıklı asındırıcı özelliği nerdeyse yok. güneste görünen dairesel harelenmeler tamamen kalkıyor. aynı zmanda parlaklık katıyo ekstra parlaklık için wax cilalarıda var. sampuanı ve pastasını yarın alcam kısmetse
http://www.obeyticaret.com/tr/urunler.php?sayfa=amator
firma bursada sanslısın baya
kilin 150 gramını 55 liraya mal ettim kargo dahil.
3x50 gr var pakette.
meguiars ın türkiyede resmi sitesi var satıs ypan ama amerikadan getirtirseniz daha ucuza geliyo tek fark türkiyede 3-5 günde teslim aldıgmız ürünü amerikadan 8-9 günde teslim alıyoruz.
Daha önceki aracımda Turtle Wax'in cilasını kullanıyordum. Araç bütün tozu kiri üstüne çekiyor yapışıyordu. Bir de siyahtı düşün nasıl göründüğünü.
Fiyatları hakkında bir bilgin var mı? Ortalama bir şeyler söylesen kafi.
Bir de şunu sorayım bana vermiş olduğun linkteki 3 ürün yeterli mi araç için. 1'i Şampuan
1'i pasta polish, 1'i de boya koruma galiba
yeterli bir kit koruyucudan önce ekstra parlaklık içi glaze alabilirsiniz ilerde.
325ml srp ve 325ml sampuanı kit olarak 29 lira idi.
parlatıcıda 15 lira olsa 45 e patlr kcük sise tabi.
bide 500ml lik var