Astra Sedan LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk_bal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berk_bal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsa 2005 i 17.000 e sattıktan sonra Astra almaya karar verdim,2010 Sedanlarda dizel otomatik yok,HB ler de ise eskı kasa almak işime gelmiyor yeni kasada çok pahalı bütçe yetmiyor :)) Aklımda şöyle bir fikir var ; Astra Sedan 2010 alayım LPG taktırayım eğer basmam gerekirse benzine gecerim onun dışında LPG de kullanayım diyorum,insanların %50 si LPG zararlı derken %50si sorunsuz oldugunu söylüyor..Ama karar veremiyorum siz ne önerirsiniz? :) Teşekkür ederim düşünceleriniz için

Benzinli araç alınacaksa bu devirde LPG şart.LPG kitinde doğru marka ve usta seçildiğinde bir sorun olacağını sanmıyorum.

" LPG kitinde doğru marka ve usta " reklamı verebılır mısın ?

benzinli araç alınacaksa bu devirde lpg şart.lpg kitinde doğru marka ve usta seçildiğinde bir sorun olacağını sanmıyorum.

+1.000

2005 astra h enjoy sp 1.6 Twinport motorlarda lpg uyumlumudur ?

2005 astra h enjoy sp 1.6 Twinport motorlarda lpg uyumlumudur ? Bir kisim uyumlu degil ariza lambasini yaktiriyor uymlu olmuyor diyor serviste landirenzo omegas uyumlu diyor. konu hakk1nda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim herkese kazasiz belasiz günler dilegiyle...

iyi düşünmüssün.

İyi olur senin için güzel bir tercihle;)

lpg cok uygun benzıne göre bu devirde ekonomi şart... ama yinede ben lpg ye farklı bakıyorum...

2005 astra h enjoy sp 1.6 Twinport motorlarda lpg uyumlumudur ? Bir kisim uyumlu degil ariza lambasini yaktiriyor uymlu olmuyor diyor serviste landirenzo omegas uyumlu diyor. konu hakk1nda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim herkese kazasiz belasiz günler dilegiyle...

aşağıdaki konuya bakmanı tavsiye ederim.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59857

Geri