Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende almaya karar verdiğimde kırmızı aklımda yoktu Beyaz ile Siyah arasındaydım.Kırmızıyı görünce fikirlerim değişti gerçekten bu araca yakışan bir renk.
Teşekkürler . sen bize öncü oldun , iki aracada yaptırdın bizde seni takip ettik.
Daha tam bitmedi aslında biraz daha işi var ama zamanla , motor ile ilgilide planlarım var , insignia lara takılan sprintbooster ı denemek istiyorum bu ara.
Yazılanları okudum baya iyi bir şeye benziyor özellikle otomatik araç için.
Bi ara serviste buluşalım , orada görebilirsin yakından
Haftaya ufak bi iş için Tarık a uğrayacağım muhtemelen..
[quote author=Gökhan_55 link=topic=410.msg42057#msg42057 date=1312448142]
2. egzozdan haberim yoktu arabanın işi bitmiş artık binip gezmek kalmış geriye güle güle kullan bide şu jantlarını yakından görebilsem:S
Teşekkürler . sen bize öncü oldun , iki aracada yaptırdın bizde seni takip ettik.
Daha tam bitmedi aslında biraz daha işi var ama zamanla , motor ile ilgilide planlarım var , insignia lara takılan sprintbooster ı denemek istiyorum bu ara.
Yazılanları okudum baya iyi bir şeye benziyor özellikle otomatik araç için.
Bi ara serviste buluşalım , orada görebilirsin yakından
Haftaya ufak bi iş için Tarık a uğrayacağım muhtemelen..
[/quote]
çift ekzoz Türkiyede ilk benim arabaya benim fikrimle yapılmıştı artık kimde görsem ne mutlu bana diyorum
özel mesajdan telefonunu yazarsan görüşelim odakta... bu arada o cihaz sadece insignialara değil her araca takılıyor geçenlerde bende test ettim gayet güzel..
togi abi yorumları okuyorumda herkes engüzel astranın senınkı olduğunu kanaatinde bende pazartesi yükleyeceğim 19 jantlı beyaz astra turbo cosmo mun resimlerini inş bakalım rakip olduk sana benımkıde fena bu arada tongue