Astra j Kırmızı Şeytan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j Kırmızı Şeytan

off :(  havalandır geçer.  birde sıfır kokulu parfümler çıkmış.  sıkıyorsun araba sıfır kokuyor

avukatakın link' Alıntı:
off :(  havalandır geçer.   birde sıfır kokulu parfümler çıkmış.  sıkıyorsun araba sıfır kokuyor

ben de icimden diyordum..... hanım sofra ortusu bile almış diye..... her tarafa kırıntı olmasın diye gazete serdim.... 20 dak sonra dısarı çıktım arabamı seyrettim ve kapıyı bir actım aracın icinden buram buram sucuk kokusu yayılıyor (tabi hanım abarttığımı soyluyor).....

avukatakın link' Alıntı:
off :(  havalandır geçer.  birde sıfır kokulu parfümler çıkmış.  sıkıyorsun araba sıfır kokuyor

hadi ya var mı öle bi parfüm

sıfır kokusunu bende merak ettim walla nasıl bi koku nerede satılıyor bu akın bey  ???

erdem link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=410.msg19736#msg19736 date=1301252021]
off :(  havalandır geçer.   birde sıfır kokulu parfümler çıkmış.  sıkıyorsun araba sıfır kokuyor

hadi ya var mı öle bi parfüm
[/quote]

Var tabi artık  çoğu yerde bulursunuz.

hatta  yakında 15000  km de değişeni boyananı olmayan 2. el araç kokusu bile  çıkar  evill2

Parfüm deyince Air Wick Decosphere Mango & Papaya yı tek geçerim.
ևok çok hoş bir kokusu var .
Bekar beylere duyrulur.  011zaa

ben aracımda kesinlikle parfum kullanmam... aracın o dogal kokusu hic gitmesin isterim.... ozellikle eski model araclarda murat 131, reno 12, hani o plastik aksam kokarya... çok ilginç gelir bana... boyle eski gunlerimi hatırlarım.... bir de bayan aracına binince turfanda bahcesi gibi kokar... nefret ederim....

avukatakın link' Alıntı:
hatta  yakında 15000  km de değişeni boyananı olmayan 2. el araç kokusu bile  çıkar  evill2

:D

Maaşallah Allah kazası belasız sürüşler nasip etsin:) 9 sn nin tadını çıkarın:)))

Teşekkürler , aslında zevkli olan 0 dan 100 e  çıkmak değilde 60 - 70 ten 150 - 160 a çıkmak (tabi daha da gider ama henüz ole bir yola çıkamadım) 011zaa

Geri