Astra G Klima Sorunu?

forever33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 model Astra G aracım var. Klimasından çok memnundum şimdiye kadar. Adana ve Mersin gibi sıcak memleketlerde gezinmeme rağmen çok iyi soğutuyordu.

Ancak bu sene ilk defa klimanın düğmesine bastım ancak soğutmadı bi türlü. 4 e getirdim uzun süre bekledim normalde daha havalarda çok sıcak değil 2 - 3 dakka içinde buz gibi olması lazımdı içerinin. Ancak bi türlü soğutmadı elimi ızgaranın üzerine koyduğumda da sanki klima değilde sadece havalandırma çalışıyormuş gibiydi. 2 - 3 kere açtım kapattım, ac ışığı yanıyor ama soğuk hava vermiyor ne yazık ki.:(

Acaba sebebi ne olabilir? Aklıma gazı bitmiş olabilir mi? Eğer gazı bitmişse bu gaz basma işlemi aşağı yukarı kaç paradır?

Aynı sorun bendede var sanayii de rasgele bir yere baktırdım 100tl ye gaz basılacak işlem tamam dediler ama ustayı pek gözüm tutmadı vakit bulunca servise gideceğim.

50 tl ile 100 tl arası yerine göre gaz işlemi.ama gözünüzün tutttuğu usta bi baksa iyi olur

Gazı kaçmış olabilir. Gaz batırdıktan sonra klimacı zaten kaçak konrolü yapacak, kesin sonuca ozaman varılır.

Aynı sorun bendede var sanayii de rasgele bir yere baktırdım 100tl ye gaz basılacak işlem tamam dediler ama ustayı pek gözüm tutmadı vakit bulunca servise gideceğim.

Çok uçuk fiat çekmişler. Birkaç yerden fiat alın . Piyasa fiat aralığı 40 ila 70 arasındadır.100 çekende ayni gazı basacak , bunun içersinde polen filitresi ve klima kanalları temizliği olsa belki denilebilir.;)

Evet klimanın gazı bitmiştir.

Aracın klimasını ara sıra çalıştırmassanız klima gazı özelliğini kaybediyor onun için kışta olsa aracın klimaSI EN AZ HAFTA DA BİR KERE 5 DK ÇALIŞMALI

Aracın klimasını ara sıra çalıştırmassanız klima gazı özelliğini kaybediyor onun için kışta olsa aracın klimaSI EN AZ HAFTA DA BİR KERE 5 DK ÇALIŞMALI

Evet ya kış boyunca hiç çalıştırmadım dediğin gibi olmuş o zaman. Cevap için sağol...

Geri