astra classic 2007 model hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antor51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 yıl kadar 2001 astra comfort kullandım. Sonra bu yeni model klasikleri gorunce dikkatimi cekti. Aynalar boyasız, arka koltuk kafalıkları yok, direksiyon teyp kontrolu yok. Bu gozucu ile gorduklerimdi sadece. Aynadaki boyayı kar olarak dusunen zihniyet bunun yururu, boyası, vernik kalitesi, ses yalıtımı, doseme kalitesi, cam kalitesi vs vs daha nelerden kısmıstır gormedigimiz yerlerden kimbilir. Arabayı satısa cıkardıgımda da kardesim sıfırı bu kadar cok istiyon muabbetleri oluyordu. Bu en cok ikinci el astra satanları zor durumda bıraktı. Gazetelerde boy boy astra classic ilanları, fiyatlar dusuk ama kırpılmıs astralar.

evet maalesef astradan çok kırptılar. oysa daha üzerine koymaları gerekiyo. nasıl olsa tanıttık ve herşekilde satıyoruz diye kısıyorlarda kısıyorlar. neyse hayırlı olsun çok güzel araba

arkadaşlar ,
Sanırım astra klasikler artık almanyada üretilmiyor. Çek cumhuriyeti gibi ülkelerde üretimleri devam ediyor ve o ülkelerin standartlarına göre üretim yapılıyor. Almanya, ingiltere, hollanda ...vs. ülkelerde satışı bile yok.
Bence Yeni kasa astra çıktıktan sonraki astra klasiklere yaklaşmayın bile:(

Son düzenleme:
2004 yılından sonra Polonya da üretilmeye başlandı ve bu kırpılmış sekilde diğer markaların pazar paylarını elinden almak için opel in yaptığı bi rezalet gibi bişey arabayı soyup soğana çevirmişler ucuz fiyata satıyorlar dediğin gibi Almanya da satışı yok Astra G lerin yazık Opel e bunları yaparak prestijini kalitesini düşrüyo

Motor kaputu iç yüzeyindeki izolasyon, torpido gözü bölmesi ve arka çamurluk içi plastik kaplamaları da yok.

Eksiklere devam :) ayrıcana ön iç aydınlatma için düğme koymamışlar. Sadece kapı açıldığında yanıyor. Zaten başkada aydınlatma lambası yok. Arkadaşın dediği gibi arka çamurlukluk içinde plastik yok. Ve maalesef içeriye felaket bir ses alıyor.

Eksiklere devam :) ayrıcana ön iç aydınlatma için düğme koymamışlar. Sadece kapı açıldığında yanıyor. Zaten başkada aydınlatma lambası yok. Arkadaşın dediği gibi arka çamurlukluk içinde plastik yok. Ve maalesef içeriye felaket bir ses alıyor.
ayndınlatma ıcın dugme mevcut dostum farı yaktıgın dugmeyı kendıne dogru cekersen ıc aydınlatma lamban yanacaktır. bilgine

ayndınlatma ıcın dugme mevcut dostum farı yaktıgın dugmeyı kendıne dogru cekersen ıc aydınlatma lamban yanacaktır. bilgine

teşekkürler dostum.aylarca bu düğmeyi aramıştım.:D
böyle püf noktaları varsa bilgilendirirsen sevinirim.

evet vala şok oldum alınca açıkcası ama yinede seviyorum astramı. mesela şimdi farkettim. ısıtmalı direksiyon simiti ve ayna ısıtıcılarıda kaldırmışlar sanırım. neyse sağlık olsun Allah kimseye kaza bela vermesin.

Arkadaşlar 2007 Astra Classic Twinport Spor paket

1. Yan aynalar ısıtıcılı.
2. Yan Aynalar gövder rengi.
3. İç Lambanın yakma ve kapama düğmesi de mevcut
4. Motor izolasyonu için kaput altında kaplama var.
Hepsinden önemlisi de Twimport dedikleri motor teknolojisi araç çok tasarruflu gerçi 2 hafta kadar oldu ama şuana kadar gayet memnunum yakıttan.

Isıtmalı direksiyon da olmayı versin önemsiz ve gereksiz bir şey..

Geri