astra classic 2007 model hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antor51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

antor51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Bu gün aracımı aldım. 2007 model astra classic II comfort NB sp . Fakat kafama takılan bazı şeyler var. Daha önceki modellere direksiyondan cd çalar kontrolü ve aynalarda boya vardı. Fakat benim arabamda yok . Acaba yeni üretilen classiclerde kaldırdılarmıki? Saygılarımla...

aynı araçtan bende de var. bende senin gibi şaşırmıştım ama bu modeller böyleymiş. :( biraz hüsran oldu sanırım ama isterseniz boyatabilirsiniz sanırım.

maalesef direksiyonda radyo kumandasıda yok. buda bir eksi tabiki.
arabayı biraz kırpmışlar gibi.:mad:
herneyse arabamı ben yinede seviyorum...

bende bu olaya kılım yaaa elegance sı Njoy filan üretmiyorlar sinirlerim bozuluyo

:) benimkinde direksiyondan kumandalı radio kaset çalar mevcut çok işe yarıyor tavsiye ederim.

EWT astra classicte bir çok donanımı kestiler bari aynaları gövde rengi yapın be adam 30milyar para veriliyor bu arabaya full almak için koltuk döşeme kalitesinide düşürmüşler

evet vala şok oldum alınca açıkcası ama yinede seviyorum astramı. mesela şimdi farkettim. ısıtmalı direksiyon simiti ve ayna ısıtıcılarıda kaldırmışlar sanırım. neyse sağlık olsun Allah kimseye kaza bela vermesin.

ısıtmalı direksiyon simidi yok arkadaşım, nerden çıkardın ???

evet vala şok oldum alınca açıkcası ama yinede seviyorum astramı. mesela şimdi farkettim. ısıtmalı direksiyon simiti ve ayna ısıtıcılarıda kaldırmışlar sanırım. neyse sağlık olsun Allah kimseye kaza bela vermesin.

ooooo ayna ısıtıcı bilem demi yok.Naapmışlar bunlar ya 2007 modele bak.Yazık

neredeyse dört teker bir direksiyon...

Geri