Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abex' Alıntı:asra j de kronik midir bilmem ama benim araçta (2010) trim sesleri var hele o kadran üstü şapkayı elimle salladığımda gazır gucur sesler geliyor, sizin j lerde aynı sorun varmı
ütenmen' Alıntı:Vardı elle sallayınca aşırı derecede gıcırdıyordu geçen söktüm pilastiklerin birbirine temas ettiği yerleri bez bantla görünmeyecek şekilde bantladım sallasanda ses çıkmıyor artık.
Bonexxx' Alıntı:evet gıcırtı var aynı sizin dediğniz gibi ama sadece elle sallayınca gıcırtı yapıyor hareket haliınde ses yapmıyor
abex' Alıntı:ütenmen' Alıntı:Vardı elle sallayınca aşırı derecede gıcırdıyordu geçen söktüm pilastiklerin birbirine temas ettiği yerleri bez bantla görünmeyecek şekilde bantladım sallasanda ses çıkmıyor artık.
hocam nasıl söktün resimleri falan varmı bende yapayım..
ee asılınca çıkardım diyelim çift taraflı bantlamı, nereye yapıştıracazütenmen' Alıntı:Vardı elle sallayınca aşırı derecede gıcırdıyordu geçen söktüm pilastiklerin birbirine temas ettiği yerleri bez bantla görünmeyecek şekilde bantladım sallasanda ses çıkmıyor artık.