Sabah alışverişimi yaptım arabama doğru ilerliyordum 10mt falan kala kumandayla kapıları açtım, vatandaşın birisi yanında kızı elinde anahtar arabanın yanında bitti kızına hadi çabuk geç kalıyoruz falan gibilerinden birşeyler dedi kapı koluna yapıştı bende bir elimde sigara ve poğaça diğer elimde anahtar saf saf bakıyorum hala kızcağızda babasına el kol hareketiyle birşeyler anlatmaya çalışıyor ama adam hiç dinlemiyorki, şaşkınlığımı atar atmaz adamın kolundan tuttum adam bana döndü yüzüme garip ve manasız bir şekilde baktı nevar ne istiyorsun gibilerinden bende adama hayırdır falan şeklinde baktım ama hiç konuşmuyoruz o ara kızcağız gülmeye başladı bende güldüm adam hala şaşkın kızına baktı bana baktı son anda arabaya baktı olayı çözünce oda güldü sonra iki araç öndeki aracına yöneldi hala kafasını sallıyordu aracına binerken son kez hafif mahcup bir şekilde gülümseyerek bana baktı bindi aracına işin garibi aracı Vectra c benimki Vectra b adamın ki tertemiz benimkinin kirden eli yüzü görünmüyor sabah sabah çok güldüm yani.