Araba gidiyordu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
komediii:):)

aynı renk aynı modeli anlarımda farklı arabaya nasıl biniyorlar aşırı dalgınlar demek ki :D yolda giderken karşılaşmamak lazım :D

arızaya baglamıstır kesın ondan olmustur :D

geçmiş olsun :D:D:D bize de olmuştu renault varken böyle bir olay :D

kımbılır o sırada ne dusunuyosdu adam kı arabayı bıle karıstırms

adam vectra c ile b yi nasıl karıstırıyorsa artık

Valla bu yine iyi.Benim 1997'de Citroen AX arabam vardı,126 Bis'ten biraz büyüktür:D Levent çarşıda durdum içecek birşey aldım,kapılarıda kilitlemedim arabanın yanındayım zaten.40 yaşlarında bir adam geldi kapıyı açtı koltuğa oturdu direksiyonu tutmasıyla arabadan inmesi bir oldu :D Ben halen izliyorum,adam bir öndeki arabaya bindi.Arabasıda E200 Mercedes :D:D:D En ilginç olan yanı ise o Citroen'in kapı gizliydi,bilmeyen biri 5 dakika kapıyı açmaya çalışırdı :D
Ne denir ki. Pes bile diyemiyorum.:kop: :kop: :kop:

Valla bu yine iyi.Benim 1997'de Citroen AX arabam vardı,126 Bis'ten biraz büyüktür:D Levent çarşıda durdum içecek birşey aldım,kapılarıda kilitlemedim arabanın yanındayım zaten.40 yaşlarında bir adam geldi kapıyı açtı koltuğa oturdu direksiyonu tutmasıyla arabadan inmesi bir oldu :D Ben halen izliyorum,adam bir öndeki arabaya bindi.Arabasıda E200 Mercedes :D:D:D En ilginç olan yanı ise o Citroen'in kapı gizliydi,bilmeyen biri 5 dakika kapıyı açmaya çalışırdı :D

o kesın Citroen e bınmek ıstemıstır ...bunun baska bı acıklaması olamaz:D :D :D

Geri