Benimde başıma gelmişti bi defa ama kendi arabamızda değil çalıştığım yerin combosunda gelmişti.Bagajdan bişiler indirdik bagaj kapısını kapamıştık ama kilitler açıktı sonra aşağıya tekrar indim kapıları kitlicem baktım adamın biri kontakla uğraşıyo bende hırsız sandım tırsa tırsa arabanın yanına gittim zaten tenha biyer değildi tenha biyer olsa hemen kaçardım kapıyı açtım noluyo burda dedim adamda dumur oldu kaldı sanane dedi sonra baktım elinde opel anahtarı var dedim abi galiba arabaları karıştırdın 30 sn felan yüzüme baktı tip tip, sonra kızardı özür diledi zaten benim araç değil tarifle geldim buraya felan dedi kapıları açıp bindim dedi bende dedim zaten kapılar açıktı.Elindeki alarm kumandasını göstererek bastım direk daldım araca dedi kapılar açılıncada şuphelenmedim hiç felan dedi baya bi konuştuk şirkete çıktığımda 3-4 dk kendime gelemedim millet bana bakıyo ne oldu felan soruyolar gülmem bittikten sonra anlatınca diğer şirket çalışanlarıda gülmeye başladı mesaiden 30 dk öyle geçti... Valla millete anlattığımda şaka gibi geliyo bu olaylar hani gerçekten insanın inanası gelmiyor adamın combayu almaya geliyor başka bi combo kapılar açık felan.Dalgınlık işte herkesin başına gelebiliyor