Ankarada Araç Far Temizliği - Öneri ?

AlicanNalbat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Tem 2010
Mesajlar
353
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba;

Opel B2 Vectra aracım var farlarını yıkatmak istiyorum sanayide birkaç yere gittim ama bu işi tam anlamıyla yapan yerler varmı yaptıranlar varmıdır ? Önereceğiniz bir yer varmıdır acaba ?
 
2002 stop.. biraz pahalı yapıyorlar ama adamlar işin ehri.. vectra c var bende farları temizlettim ve kararttım gayet memnun kaldım
 
Aynen, bende orada yaptırdım farlarımı. Gerçekten güzel iş çıkartıyorlar. Varsın diğerlerine göre 3 kuruş fazla olsun. Devamlı uğraşmaktan bir kerede çıkar.
 
2002 stop da b2 cdx mercekli çift far temizliği 100 tl. işçiliğe ve marka güvenirliğine bakılarak pahalı olmadığı söylenebilir.
 
far temizligi sonrasi tavsiyem kaput koruma filmlerinden kaplatin. farin uzerindeki kavlayan sey zaten verniktir. vernigi alinca hicbir koruma faktoru kalmiyor. farin yapisi sararmaya basliyor. dahasi var. far cami cabucak ciziliyor. yaptirdiginiz far temizliginden sonra bir tirnak yardimi ile deneme yapabilirsiniz. aninda cizilecektir. bu demek oluyorki arabayi yikatirken fara dokundurulan sungerin icindeki toz zerrecikleri zamanla camin canina okuyacak. benim tavsiyem far a kaput koruma filmi. yahut vernik atilabilir ancak vernik deneyen henuz yok heralde
 
kardeş ben astra g nin farlarını yaptırdım çok memnun kaldım k.örende klass oto var çok güzel temizledi farları
 
Geri
Üst