android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

Ben 1 yıldır cyclone kullanıyorum daha 1 kere bile böyle bir sorun yaşamadım. ama android işlemcili cihazları hepimiz kullanıyoruz ve donma ve takılma sorunu bazen insanı canından bezdiriyor.

Mesele almak değilde bunun montajını kime yaptıracaz anlamadım ki servisler yapar mı acaba ?

Yav iyi de bir kişi bile bu cihazın ne marka olduğunu sormuyor çok ilginç .Sahi ne markası bunun bilen yazabilir mi

tff2525 link' Alıntı:
Yav iyi de bir kişi bile bu cihazın ne marka olduğunu sormuyor çok ilginç .Sahi ne markası bunun bilen yazabilir mi
bütün firmalar çinden alıp geliyor cyclone necvox ta dahil burda üstüne kendi markalarını basıp başka cihazmış gibi satıyorlar bu da öyledir 99%

Oem markadır yarın ıthalatı b ı baslasın bak sen markalara

Oem nedir açıklar mısınız detaylı bilgi mümkün mü

tff2525 link' Alıntı:
Oem nedir açıklar mısınız detaylı bilgi mümkün mü

OEM (original equipment manufacturer) genelde kendi markasını değil adına üretim yaptığı firmanın markasını ürünlerine basan üreticiler için kullanılır. Piyasada Çin işi NoName ürünler mevcuttur, bunları ithal edenler üreticiye bu ürün üzerine örneğin Muhteşem Andro markası bas derler, bizde arabamızda Muhteşem Andro marka Navi var deriz bu sayede. Tabii inşallah ithalatçılar biraz merhametli olurda bu güzel ürünü böyle bir isimle kullanmayız. ((:

Yani bunu bir zaman sonra necvox. Cylone "da üretebilir öyle mi

tff2525 link' Alıntı:
Yani bunu bir zaman sonra necvox. Cylone "da üretebilir öyle mi

Bir zaman sonra değilde, çok yakın bir zamanda diyebiliriz.  :)
En son bir-iki ay önce Esse grup (Necvox) ile görüştüğümde ''Astra J için Android cihaz çalışmalarına başladık'' demişlerdi.

Geri