Aracım opel astra g aracımda landi renzo marka tüp var , aracım benzinde rölantide iken tekleme sorunu vardı . internetten arıza lambası yandığında nerede arıza bakıldığını öğrendim gaz ve frene kontak kapalı iken basarak işaretin yandığı sayı kadar kod ( ayrı bir konu aslında) bakılmasına baktım 4. silindir tekleme çıktı ..buraya kadar herşey normal ..MARMARİS sanayisine gittim BOSCH OPEL sözde anlıyorlarmış . dedim ki 4. silindirde tekleme var adam baktı bulamadım dedi bi arkadaş var bilgisayara bağlasın nerede arıza varmış öğrenelim dedi arkadaşı geldi bilgisayara bağladı 4. silindir teklme dedi biz yapamayız dedi ve gitti tam arabaya binecektim 35 tl borcunuz var demesin mi kafam attı dalga mı geçiyorsunuz dedim adam sokmasaydın dedi ben zaten sana arıza söyledim dedim ağız dalaşı fiziksele dönecekti 20 tl attım Allah'ınızdan bulun haram olsun dedim çıktım...Sevgili arkadaşlar benim düştüğüm duruma düşmemek için baştan deyin ki ; muayene ücreti var mı ya da tamir ücreti mi çünkü ikisi farklı incelemk de para olmuş ...bi nevi DOLANDIRICILIK aslında...