Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark Selespeed nasıl bilirsiniz

-

bu araçlara hastayım bende hele 2004 sonrası makyajlı kasa çok güzel gözüküyor
ayrıca 2.0 motorların 155 hp gücü var ve

o-100 ü 8.6 snyede alıolar son hızlarıda 216 yani performans olarak çok iiler ayrıca alfalara özgü sürüş zevkide var bu işin bende bi ara aldırmayı düşünüodum bu aracı ama sora internette bi çarpışma videosu görünce soğumuştum araba yamuluyodu resmen
ama herşeye rağmen çok güzel arabalar

bu araçlara hastayım bende hele 2004 sonrası makyajlı kasa çok güzel gözüküyor
ayrıca 2.0 motorların 155 hp gücü var ve

o-100 ü 8.6 snyede alıolar son hızlarıda 216 yani performans olarak çok iiler ayrıca alfalara özgü sürüş zevkide var bu işin bende bi ara aldırmayı düşünüodum bu aracı ama sora internette bi çarpışma videosu görünce soğumuştum araba yamuluyodu resmen
ama herşeye rağmen çok güzel arabalar
o kasa araç euro n cap testine girmemiştir, videodaki araç test otomobilidir ve norm olarak kabul edilen 60kmh yerine 100kmh ile çarpmaktadır. Aracın güvenliğini sadece bir videoya bakıp yadırgamak yanlış olur.

Ayrıca Alfanın parçalarının çoğu opel, reno, vw den ucuzdur, servis ücretleri opel ile aynıdır ve parça sıkıntısı çekilmez. Motor ömrü kısa hiç değildir. Tek istediği zamanında bakımdır. Alfa kullanıcısı asla 15000km yağ değişmeden aracını kullanmamalıdır. Ben 7500kd de bir bakıma sokarım aracımı en kısa ömürlü motr diye verin bana en az 2 kat ömrünü uzatırım. İş kullanıcıda biter.
Alfacı arabasını sevmez ona, aşıktır o nedenle birkez Alfa shibi olan asla başka bir markayı kabullenemez, tıpkı benim corsamı herkesin beğenmesi ama benim içime bir türlü sinmemesi gibi.
Hele birde arabayı alıp Alfa selamına başlarsanız daha sizi ondan kimse kurtaramaz. :)

Araç 4silindir 1970cc 155hp 182NM tork 1285kg. Şehir içinde ortalama 10-11lt yakıt sarfiyatı olur, dikkatli kullanımla 8lt ye kadar indireni gördüm. Ş.Dışı tam komedi 110km sabit süratle 7.5lt yakarak ilerledik. Performanslı kullanımda ş. içinde ortalama 14lt civarı tavan tüketimi olacaktır.
0-100km ye fabrika verisi 10sn dir.
Max sürati fabrika verisi 210km/h dir
İyileştirilmiş program yüklemesiyle hem tüketim hemde ivmelenme değerleri değişiyor diyor kullanıcıları.

bu veriler 2.0 vectrada kullanılan motorun verileriyle aynı
tek fark 155 değilde 136 hp olması

fabrika verileri 0-100 = 8.6
son hız 216

bu veriler 2.0 vectrada kullanılan motorun verileriyle aynı
tek fark 155 değilde 136 hp olması
hayır otomatikleştirilmiş şanzuman olması. ek ağırlık ve yavaş vites geçişleri...:rolleyes:
Manuel vites ile 8.6sn dir 0-100 hızlanması. Yani vectradan 1.4sn daha hızlı.

Son düzenleme:
Yusuf bey kaç gün oldu yoksunuz MSN de. Gerçi bende yoktum ama olsun. :)

başka bir forumda da böyle bir konu açılmıştı belkide sizsinizdir bilmiyorum :) varyator mü ne ona daha çözüm bulunamadığını yazmışlardı ortak fikir olarak (alfa kullanıcıları) iletmek istedim..

linki pm attım

bende corsa dan once alfa ıdye yanıp tutusurdum ama kıme sorduysam bı cocugun olur kutugune gecırırsın dedıler,alfalar kupon arabaımıs meraklısına dıye bı laf varya ole bı bakmısın verdıgın ılanın ertesı gunu satılmıs bı bakmısın ılanı verelı 6 ay olmus daha satamamısın :D ben tırstım almaya acıl satman gerekırse cok zarar edebılırsın galerıcı almaz alsada olmus essek fıyatına gıder bunları bıl ama gayet guzel araba bence ıkıncı elde onemlıdır bunuda untma baksana ben benım arabayı satayım dedım arac 1.3 dızel oldugu halde mıllet almaya nazlanıyo ama sukurku acılıyetı yok bence sende alırsan arabayı her an satacak gıbı bın solekı musterısı alıcısı cıkarsa hemen sat yoksa sen satmak ıstedıgınde sıkıntı yasayabılırsın satana kadar yınede hayırlısı fevesımı alıcam dıyosan dıyecek bısey yok

Fikrini ve bilgisini benimle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum özellikle Can Bey'e ama corsamı satıp yeni bir araç almış bulunmaktayım bu sefer alman olmadı ama ne yapalım 2004 model osmanlı mavisi Megane II Dynamique 1.6 HB aldım 66000 km de ve full+full araç yani yok yok komple cam tavana hasta oldum zaten :) ilk izlenimlerim ise gerçekten başarılı bir araç yani bir almandan inip fransıza binerken biraz ön yargılıydım ama artık o ön yargım kalmadı

Son düzenleme:
Geri