Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark Selespeed nasıl bilirsiniz

Yusuf Hayırlı Olsun, en beğendiğim mavi renge ve komple cam tavanlı olan megane i almışsın, süper bir seçim.Ben içine binip kısa bir yolculuk yapmıştım.gerçekten güzel araç, sadece biraz çok yaktığı söyleniyor.

Allah tekerini düz bastırsın, Kaza Bela vermesin.Güle Güle kullan :) :good:

renk ve donanım gerçekten güzel ve keyifli aslında yakıt konusuna katılmayacağım aracı samsun terme den aldım ve istanbul samsun terme arası 840 km 207 ytl lik benzin ile geldim ve depoda kalan benzin ile rahat toplam 900 km yapardı (ortalama sürat 110-130 km ile)

Son düzenleme:
yusuf hayırlı uğurlu olsun.bir meganecı daha:)güle güle kullan.full almakla iyi etmişsin

eyvallah :) valla araç full ve özellikle full bir megane düşürmek için epey araştırma yaptım ve Samsuna kadar gittim almak için :) ama değdi gerçekten

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın ama bence megan alacagına alfa yı alsan daha iyiydi bence:D

aslında alfayı istiyordum ama megane her açıdan alfaya göre bana daha cazip geldi çok sağol

aynen astra ve megane çok farklı araçlar

Yapmayın arkadaşlar.Astra yı konfor olarak yabana atmayın.Bir kere megane nın amortisör leri serttir.konfor olarak Astra ile yarışamaz bence.
Megane nin kendine göre başka özellikleri var.Seriliği,performansı.Ama konfor mu orada bir alman la karşılaştırıyorsanız biraz düşünün bence.:)

Hayırlı olsun.En çok sevdiğğim yanı gösterge ışıklarının canlılığı meganlarda.Sürüş zevkinin güzel olacağını düşünüyorum.KAzasız belasız yollar dilerim.

Yapmayın arkadaşlar.Astra yı konfor olarak yabana atmayın.Bir kere megane nın amortisör leri serttir.konfor olarak Astra ile yarışamaz bence.
Megane nin kendine göre başka özellikleri var.Seriliği,performansı.Ama konfor mu orada bir alman la karşılaştırıyorsanız biraz düşünün bence.:)

Hayırlı olsun.En çok sevdiğğim yanı gösterge ışıklarının canlılığı meganlarda.Sürüş zevkinin güzel olacağını düşünüyorum.KAzasız belasız yollar dilerim.

illaki astra yabana atılmaz ama ben hem astra hemde megane kullanıcısı olarak megane nın donanımsal açıdan astradan gerçek ten çok çok üstün konfor olayına gelirsek astranından sert bir süspansüyonu vardı pek bir farkları yok aslında 2004 astranın en ful modelinde bile ne bileyim ne hız sabitleme ne yağmur sensörü ne far sensörü ne 6 lı cd çaları ne lastik basınç göstergesi ne mercekli xenon farları ne komple cam tavanı ne dijital kliması nede 6 air bag ı hepsi aynı araçta yok malesef üstelik 1.6 motor 115 hp güç veriyor buda bir gerçek

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama benim de sıkıntım aynı. 2004 astramı, babamın 94 corollasıyla değiştik. Şimdi de corollayı değiştireceğim. Aslında aklımda CDX ya da RXT vardı ama bugün ilanın birine denk geldim ve birden döndüm.

http://www.sahibinden.com/ruhu_ve_tarzi_olanlaraWQQaXQQ13227484WQQpXQQdisplayitem

İlan bu... Konuda da tam bu araçtan bahsedildiği için tekrar aynı konuyu açmayı uygun bulmadım. İkinci elinin ölü olması çok mesele değil benim için. Şanzıman kafamı karıştırıyor. Sorun çıkarır mı kestiremiyorum. En çok düşündüğüm bu. Tabi bir de LPGsiz binmem mümkün değil. LPG ile uyumu nasıl olur bilemiyorum. Silindir başına çift buji falan...

İlandaki araç için neler diyebilirsiniz. Fiyat, değer v.s. Sizden gelen cevaplar doğrultusunda ya iletişime geçeceğim ya da CDX, RXT aramaya devam edeceğim. Şimdiden sağolun...

hayırlı olsun dieyim:D

Geri