2009 corsayı easytronic yapmak kaç para tutar?

opelimiseviyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Görev: 2008-2009-2010 model, dizel bir corsa'nın kendi manuel şanzımanını çıkartıp satmak ve yerine çıkma yada sıfır bir easytronic şanzıman yerleştirmek ve çalıştırmak.
Toplam Maliyet: :confused:

tahminen söylim.3000 liradan aşşağı çıkmaz.

Ben çıkma parçayla tahmini söyledim.Belki daha fazla da olabilir :)

3000 bin hayal sadece tacho metresi 500 tl :D, alacaginiz ama yerine satamayacaginiz parcalar var, mesela easytronik beyni ki cikmasi bile 1000 kagit :D, ekelencek tesisatlar vs ler onlarda iyi para, bana kalirsa 5000 rahat satilanlardan sonra cebinizden cikcaklar.

Sadece iscilik 1500 verirsiniz, sanziman ince yenisi takilacak, elektrikci tesisat cekcek falan, ayri ayri toplamda odencek bir 1500 tl iscilik var orda.

sadece easytronik beyin sıfırı 2500 lira gerisini siz dusunun.....bence 5000 tl altında hayatta tutmaz

Kim veriyor böyle fikirleri arkadaşlar :) Olmaz olmaz değil, ama tam bir fantezi olur.
Onun yerine aracı değiştirin. Astrarı yüzünden pahalı olur.

bence temiz bir easytronik corsa bulun ve alın ;)

Debriyaj aksamı, pedallar, beyin, hidrolik sistem, orta vites konsolu ve kolu, gösterge ekranı, elektrik aksamı vs... derken 6.000-7.000 TL' yi bulur. Siz aracınızı satın ve üzerine 1.000 TL koyarak 2008-2009 model temiz bir easytro alın.

Geri