15 000 bakımı geldi artık garanti dışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhaninho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaklaşık 20 gün önce, garantisi devam ettiği için yetkili serviste arabama 30.000 bakım yaptırdım ve 358 YTL tuttu, bunun 117 YTL 'si işçilik.Bana yüksek geldi, hani balatalar filan değişmiş olsa tamam diyeceği ama onlar da değişmedi. Bidahaki bakımda arabanın garantisi bitmiş olacak, o zaman bende bir özel servisi deniyeceğim.

bosch car service. kullanılan tüm malzemeler orijinal. aracın başında izleyebiliyorsun. yetkilinin yarı parasına geliyor.

yaklaşık 20 gün önce, garantisi devam ettiği için yetkili serviste arabama 30.000 bakım yaptırdım ve 358 YTL tuttu, bunun 117 YTL 'si işçilik.Bana yüksek geldi, hani balatalar filan değişmiş olsa tamam diyeceği ama onlar da değişmedi. Bidahaki bakımda arabanın garantisi bitmiş olacak, o zaman bende bir özel servisi deniyeceğim.
Çok tutmuş ya, bakımda neler yapıldığını yazabilirmisiniz buraya bende bakım yaptırdım Adana'da yetkili serviste buji + enjektör temizleme + yıllık bakım 273 YTL. Tahminim size sadece yıllık bakım + buji yapılmıştır, gerçekten çok almışlar. Aracım Astra G...

bende buji+yıllık bakımı 140 ytlye cıkardm ozel serviste 10 40 yag koydular

corsa için bosh servisten 30.000 bakımı için 180ytl artı kdv fiyat aldım...
filtreler yağ buji.. ek olarak fren ayarı yapıoruz..test cihazına sokuoruz bide egsoz emisyon ölçümü yapıoruz dediler..
sizce nasıl fiyat?

Çokda uygun değil, yetkili servis fiyatına yakın...

corsa için bosh servisten 30.000 bakımı için 180ytl artı kdv fiyat aldım...
filtreler yağ buji.. ek olarak fren ayarı yapıoruz..test cihazına sokuoruz bide egsoz emisyon ölçümü yapıoruz dediler..
sizce nasıl fiyat?

Eğer kullanılan parçalar orjinalse bence iyi fiyat...

Eğer kullanılan parçalar orjinalse bence iyi fiyat...

bizim araçlardaki çoğu parçanın BOSH marka olduğu söleniyo yani parçalar orjinal denebilir galiba.. bu arada az önce opel odağı aradım 30.000 corsa c 1.2 bakımı için 425 ytl fiyat verdiler :confused: teşekkür ettim kapattım :)

425 mi :eek: Napıyorlarmış bakımda motoru mu modifiye ediyorlarmış :) Arkadaşım bence fiyat çok fazla, anlamıyorum zaten bende bakım yaptıralı 15 gün fln oluyor Adana yetkili servisinde 220 YTL verdim. Konu bile açtım (isterseniz bakabilirsiniz ayrıntılarıyla yazıyor konuda). Nasıl iş bu şehirden şehire fark mı ediyor yetkili servislerdeki fiyatlar yoksa benim araç Astra G diye mi uygun fiyatlar?

Geri