Arkadaşlar herkese merhaba.2009 model Opel astra 1.6 H aracımı 15000Km bakımı için yetkili servise götürdüm.Adana'da Yetkili iki tane servis olduğu için birini seçmek zorundaydım.Daha önce 1000 Km bakımı için gittiğim servis hoşuma gitmediği için birde diğer servisi deneyeyim dedim.Kapıda servis yetkilisi tuğçe hanım ile tanıştık.Servis bakım ücreti ve yapılacaklar hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra aracın eksikliklerini anlattım.Daha önceden Opelin servislerinin iyi olmadığını duyduğum için ön yargılı olarak gitmiştim
.Ama güleryüzlü ve tecrübeli Onatça otomotiv çalışanlarına özellikle Ali beye ve Tuğçe hanıma teşekkür ediyorum.Bu ekip sayesinde ön yargım kırıldı
.Reklam olsun diye demiyorum gerçekten Adana için çok güzel olmuş bu servis.Servis ücreti olarak 280Ytl ödedim.Zaten tüm araçlar için ücretler panoda yazılıydı.150 Ytl'ye Karter muhafaza taktırdım.Tüm opel kullanıcılarına tavsiye ederim.Aracın ön konsolundan ses geliyordu söylemeyi unuttum diye düşünüyordum bugün baktım onuda halletmişler.Torpido gözünün vidalarını değiştirmişler.Aracımı sabah saat 10:30 gibi bıraktım akşam 17:00 da aldım.Servisteki usta rot kollarının hasar gördüğünü ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi,garanti kapsamında değiştirildi.Aracın yol tutuşunda bi azalma olmuştu ben lastiklerdenmi diye düşünüyordum rot kollarındanmış.İşte serviste değişen parçalar:
Hava filtresi
Yağ filtresi
Polen filtresi
Cam temizleme suyu
Motor yağı 10W40
Karter muhafaza
Rot kolları
Aracım bakımdayken eve yeni opel astra ile bırakıldığım için aracı inceleme fırsatım oldu.gerçekten güzel olmuş.
Benim servis maceram böyle sonuçlandı,tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler.

Hava filtresi
Yağ filtresi
Polen filtresi
Cam temizleme suyu
Motor yağı 10W40
Karter muhafaza
Rot kolları
Aracım bakımdayken eve yeni opel astra ile bırakıldığım için aracı inceleme fırsatım oldu.gerçekten güzel olmuş.
Benim servis maceram böyle sonuçlandı,tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler.
Son düzenleme: