Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shift link' Alıntı:Soğuk havada geri vites sorunu yaşayan var mi ? Bazen geçmiyor
+1 Aynen o şekilde. 1. vites ve geri vites motor soğukken zor geçiyor. Aracı aldığım hafta servise gitmiştim koşa koşa, bu bozuk mu diyeadRe J link' Alıntı:1 ve R her zaman soğukta problem ama motor ısınınca sıkıntı yokaraç soğukken fazla abanmamakta fayda var vitese dişlileri zorlayabiliriz
kardeşim seninde herşey gelmiş maşallah..mucahitduran link' Alıntı:+1 Aynen o şekilde. 1. vites ve geri vites motor soğukken zor geçiyor. Aracı aldığım hafta servise gitmiştim koşa koşa, bu bozuk mu diyeNormal demişlerdi.
Sıkıntı yok keyfinize bakın![]()
Abi aslında hiç bir sıkıntı yaşamadımray55 link' Alıntı:kardeşim seninde herşey gelmiş maşallah..
bu kadar olumsuzluğa rağmn hala astra j sevgin devam ediyor..
tebrik ediyorum seni![]()
mucahitduran link' Alıntı:Abi aslında hiç bir sıkıntı yaşamadımBenim hüsn-ü kuruntum'dan kaynaklıydı hep
![]()
Abi araç garantiden çıkmasın diye sürekli bakım yaptırıyoruz. Benim eski araca (fabia 1.4 TDI) en fazla 1 kere serviste bakım yaptırmışımdır. 260 küsür bin KM'de. Cayır cayır gidiyorray55 link' Alıntı:tahmin ettim zaten.. tık duyuyorsun doğru servise![]()
Adamvar link' Alıntı:iyi akşamlar herkese. vites geçişlerini genelde shift yazısı cıkınca gerçekleştirmek mantıklı. gerçi çoğumuz o yazıya göre değil motor sesine göre değiştiriyoruz. ortalama 2000 devir civarında. çok düşük devirde kullanınca ( yüksek viteste ) dizel partikül filtresi dolu diye sinir bozucu bir yazı belirmiyormu sizlerde merak ettim. ( dizel araçlara göre konuşuyorum) iyi forumlar