- Konuyu Başlatan
arkadaşlar bence BENZİN ZAMMI çok normal, her zaman olacaktır, her hükümette...
ALİ de gelse, VELİ de gelse, sağda olsa solda olsa olacaktır...
Ama burada kaçırılan bi nokta var, ben ona takılıyorum...
ÖTV zammı...
Nedir bu ÖTV?
Özel Tüketim Vergisi...
Verginin Vergisi...
Herşeyde var bu vergi;
Peki, buna gelen FAHİŞ Zamlar, VATANDAŞIMIZDAN ÇIKIP, hükümete giriyor ki, hükümet çekip çevirsin diye milletimizi...
E peki, Enflasyon düşerken, TEFE TÜFE tüm değerler TARİHİN EN OLUMLU değerleriyken; "Daha Önceki Hükümetlerde bu Değerler Tarihin En Kötü Değerleriyken"ki haliyle aynı "HATTA DAHA FAZLA" artıyorsa bu zam oranları;
SİZCE BURDA Bİ TEZAT yok mu?
madem yolunda herşey, NEDEN EK GELİR KAYNAĞI geliyor hükümete "MİLYONDOLARLARCA"
E hadi tamam DAHA İYİ HİZMET mi veriyor hükümet?
Sizce BU EK GELİRLER vatandaşa OLUMLU yansıyor mu?
Yansıyorsa nerede yansıyor, belki bana denk gelmiyor...
Yaptıkları en büyük atılım e-devlet...
O da çalışmıyor hala doğru dürüst... KALDI ki o yatırım da değil milyondolar 300,000 doları geçen bi yatırım olamaz (uçukça)
Yani nası bu zamlar bize HİZMET olarak yansıyor? Bunu merak ediyorum ben, ya da ben salağım ben anlamıyorum
ALİ de gelse, VELİ de gelse, sağda olsa solda olsa olacaktır...
Ama burada kaçırılan bi nokta var, ben ona takılıyorum...
ÖTV zammı...
Nedir bu ÖTV?
Özel Tüketim Vergisi...
Verginin Vergisi...
Herşeyde var bu vergi;
Peki, buna gelen FAHİŞ Zamlar, VATANDAŞIMIZDAN ÇIKIP, hükümete giriyor ki, hükümet çekip çevirsin diye milletimizi...
E peki, Enflasyon düşerken, TEFE TÜFE tüm değerler TARİHİN EN OLUMLU değerleriyken; "Daha Önceki Hükümetlerde bu Değerler Tarihin En Kötü Değerleriyken"ki haliyle aynı "HATTA DAHA FAZLA" artıyorsa bu zam oranları;
SİZCE BURDA Bİ TEZAT yok mu?
madem yolunda herşey, NEDEN EK GELİR KAYNAĞI geliyor hükümete "MİLYONDOLARLARCA"
E hadi tamam DAHA İYİ HİZMET mi veriyor hükümet?
Sizce BU EK GELİRLER vatandaşa OLUMLU yansıyor mu?
Yansıyorsa nerede yansıyor, belki bana denk gelmiyor...
Yaptıkları en büyük atılım e-devlet...
O da çalışmıyor hala doğru dürüst... KALDI ki o yatırım da değil milyondolar 300,000 doları geçen bi yatırım olamaz (uçukça)

Yani nası bu zamlar bize HİZMET olarak yansıyor? Bunu merak ediyorum ben, ya da ben salağım ben anlamıyorum