Zamsalak mıyız biz acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KA®ANLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar,
akmerkez de capitol de MISIR Yiyin.. böle yeni moda bi mısır işi var ;)

BİREBİR iyi gelir... hehehehe :]

Daily Fresh mi olsun Nelson mu? :)

yabancıya gitmesin ;)
heheheh :]

elektiriğe geçe gün % 15 zam yapılmıştı ya, bugün perakende fiyat belirlenmiş. yani konutlardaki zam oranı % 19,5 olmuş :D :D
hayırlı olsun

elektiriğe geçe gün % 15 zam yapılmıştı ya, bugün perakende fiyat belirlenmiş. yani konutlardaki zam oranı % 19,5 olmuş :D :D
hayırlı olsun

Bu ay 100 lira ödediğim fatura gelecek ay 120 lira gelecek demektir bu:mad: Memleket gerçektende refah içinde...

Evet adam haklı ekonomi iyiye gidiyor( ama kendi ekonomileri )
Amerika Baskanı C.W.Bush u sevmem.Ama kendi ülkemin Basbakanından Bakanlarından nefret eder oldum.
Birader ben salak degilim elimden geldiginde cevremdekilere bunu anlatmayı deniyorum ama gel görelim cok ileri görüslü insanımız bir turlu anlamak istemiyor.
Bu zihniyete hersey haktır..
Benzin 3 degil 13 lira da olsa kimse agzını acmaz...

YENİ ZAMLARIMIZ HAYIRLI OLSUN.YAŞAMAK İCİN DAHA COK CALIS TURKİYE.

maliye bakanı kel

otv ve kdv ınmede bı ındırım olmaz petrol varıl fıyatı 100 doları gectı bu gıdıslede daa gıder o yazın 4 mlyna benzın alırsak sasırmayn derm su anda 3.16 cıvarnda

hukumetnde ındrm gıbı bı dusncesı yok aksne zam yapyolar...yane bence lpgye donmek e ıyısı:D

:good:

herkese bunu söylüyorum.2001 krizini birebir yaşadım.
acık ve net söylüyorum kriz gelmiş ama ne alaka dedim.
cünkü elimizde para kalıyordu.
şuanda ise acık ve net söylüyorum.
kira,bagkur,elemanların maaşı,sigortalar yattımı ALLAH'a binlerce keç şükürler olsun elemanımın parasını verebildim diye seviyorum.
elime para gecmesin ama elemanımda evine ac gitmesin tek derdim bu oldu 2 yıldır...

Abi krizin gelmesini 4 gözle bekliyorum.
gelsin kriz bi silkelenelim kendimize gelelim.
yoksa böyle yavaş yavaş batıyoruz ve bu hiçde iyi birşey değil.
şuanda 3 dükkan çalıştırıyorum.
Acık ve net söylüyorum 1 dükkana düşüyüm ama para KAZANIYIM...
hiçmi hiç umurumda değil emeklerim,
daha bugüne kadar hiç görmedim ben elemana para veremeden evine gönderdigim. ama özellikle son 3-4 aydır elemanların haftalıklarıın verdikten sonra cebimde 30-40 ytl para kalıyor ben bununla benzinmi alıyım eve gazmı alıyım??

ALLAH göstermesin elemanıma para vermeden evine gönderdigimi...

haklısın bızde esnafız yane cıdden araba kredısıdr kıradır odur budur ay sonund herseyı odedıysek sukur..zaten elımızde ole para kaldıgını en son 98de falan gormustuk..valla acıkcas bu hukumetten az ck umudum vardı oda bısı olmadı.bu ulkeden artık duzelcegnden falan %1 dahı umudum yok..hele su okul bıtsnde ılk ıs dıplomayı alıp ataturk havalımanı dıs hatlar terıalıne gıtmek olcak

Geri