.,.zamın hükümetle ilgisi yok artık. fiyatı piyasa kendi belirliyor. zamı da onlar yapıyor. o yüzden de hükümet enflasyon hesabına katmıyor akaryakıtı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.,.zamın hükümetle ilgisi yok artık. fiyatı piyasa kendi belirliyor. zamı da onlar yapıyor. o yüzden de hükümet enflasyon hesabına katmıyor akaryakıtı.
O zamanda fiyatı petrol piyasası belirliyordu ( Akaryakıt fiyatları 80 yılların ortalarında Özal hükümeti tarafından serbest bırakılmıştı. Sırf rekabet olsun diye ). Sen hükümet olarak ÖTV'ye zam yaparsan petrol piyasası da bunları tabiki fiyatlarına yansıtır. Tabiki zamlar iyi bir şey değil. Benim hatırlatmak istediğim, muhalefette iken saldır hükümette iken savun anlayışının yanlışlığı. Hükümet zamma mantıklı bir izah getirsin ( ÖTV artışı haricinde, sonuçta vergi geliri artışı bekleniyor ) sonuna kadar arkasındayım. Alnını gere gere mertçe para lazım onun için zam yaptık desin canımı yesin.zamın hükümetle ilgisi yok artık. fiyatı piyasa kendi belirliyor. zamı da onlar yapıyor. o yüzden de hükümet enflasyon hesabına katmıyor akaryakıtı.
O zamanda fiyatı petrol piyasası belirliyordu ( Akaryakıt fiyatları 80 yılların ortalarında Özal hükümeti tarafından serbest bırakılmıştı. Sırf rekabet olsun diye ). Sen hükümet olarak ÖTV'ye zam yaparsan petrol piyasası da bunları tabiki fiyatlarına yansıtır. Tabiki zamlar iyi bir şey değil. Benim hatırlatmak istediğim, muhalefette iken saldır hükümette iken savun anlayışının yanlışlığı. Hükümet zamma mantıklı bir izah getirsin ( ÖTV artışı haricinde, sonuçta vergi geliri artışı bekleniyor ) sonuna kadar arkasındayım. Alnını gere gere mertçe para lazım onun için zam yaptık desin canımı yesin.
Benim anlamadigim birsey var. Gecim sikintisinin bu kadar yuksek oldugu, benzinin dunyada en pahali oldugu bir ulkede hala nasil trafik sorunu olabiliyor????? MAdem hersey, ozelliklede benzin bu kadar pahaliyken, nasil oluyorsa herkesin altinda araba var?????
Benim anlamadigim birsey var. Gecim sikintisinin bu kadar yuksek oldugu, benzinin dunyada en pahali oldugu bir ulkede hala nasil trafik sorunu olabiliyor????? MAdem hersey, ozelliklede benzin bu kadar pahaliyken, nasil oluyorsa herkesin altinda araba var?????
bi de bişe daha ekleyim... bu millet zamanında benzin almak için geceden istasyonun önünde sıraya girermiş... bi sorun bakalım eskilere o zaman hükümette kim varmış acaba??? maliye bakanı kimmiş??? sakın oy verdiğiniz partilerin bilmem neleri olmasın???
edit: yazı ekleme
ne alaka? ne partisi? konu benzin zamı. sen bakanlarla hükümetlerle uğraşıyorsun.