aracıma lpg taktırdığım usta yol bilgisayarında anlık tüketimin ve ortalama tüketimin benzinde çalışırken benzini, gazda çalışırken de gazı gösterdiğini söylemişti.forumu takip ettiğimde gördüm ki anlık tüketim ve ort. tüketimin sürekli benzin değerlerini gösterdiğini lpg için bu değerleri 1.2 ile çarpmam gerektiğini öğrendim.en son bitmiş depoya yaklaşık 36 lt lpg aldım. yol bilgisayarını sıfırladım.gaz tamamen tükendiğinde yol bilgisayarında toplam 40 lt yakıt kullandığım gözüküyor.(hep şehir içi kısa mesafe old. için benzin tüketimi fazla)ben bunu şu şekilde yorumladım.araç 36lt lpg ve ilk çalıştırmalarda da toplamda yaklaşık 4lt benzin tüketti.yani yol bilgisayarı doğru ölçüm yapıyor.orada yazan ort. tüketim örneğin 8.5 lt ise bu lpg de de geçerli.acaba ben mi yanılıorum?opel servis müdürüne de bunu sordum.kit opelin garantili taktığı motor kodunuza göre gelen landirenzo kit.bu kitin beyni araç beyniyle birebir aynı çalışıyormuş.bundan dolayı yakıtım doğru ölçülüyor olabilir mi?yoksa benim bilmediğim başka bir şey daha varmı?bilgilendirirseniz memnun olurum...