Arkadaşlar bir arkadaş var. Arkadaş aracını aldığın da 2006 yılın da aracını bir kere muayene ettirdi. Bitiş tarihi ise 2008 yılı idi ve aradan tam yedi yıllık zaman geçmesine karşın bu araç bir daha muayene edilmemiş. Sadece o kadar olsa iyi ya aracın eksoz muayenesi geçeli 4 sene olmuş. Bu araç sanırım on dan fazla kaza yaptı. Sanırım beşden fazla otoparka çekildi ve her seferinde bu araç çıkarıldı.
Şimdi benim isyanım buna arkadaş bu nasıl kanun yada yasa ki bu araç durmadan parka çekilmesine karşın tekrar bırakıyorlar.
Şimdi kendi adıma ulan gökten altın yağsa gelir beni taş bulur. Valla pes arkadaş birde bu araç opel bakım filan hak getire ne ön takım ne lastik ne yağ adam sadece yağ ekliyor devam daha yağ değiştirdiğini görmedim.
Gittim benim arabanın camının tam orta yerine tükürdüm o kadar bakım o kadar özen ama buna karşın her zaman tedirginlik ulan şimdi arıza verecek yolda kalacağım diye.
Şu bir gerçek ki bu araç işi bana göre şans işi bu kesin.
Şimdi benim isyanım buna arkadaş bu nasıl kanun yada yasa ki bu araç durmadan parka çekilmesine karşın tekrar bırakıyorlar.
Şimdi kendi adıma ulan gökten altın yağsa gelir beni taş bulur. Valla pes arkadaş birde bu araç opel bakım filan hak getire ne ön takım ne lastik ne yağ adam sadece yağ ekliyor devam daha yağ değiştirdiğini görmedim.
Gittim benim arabanın camının tam orta yerine tükürdüm o kadar bakım o kadar özen ama buna karşın her zaman tedirginlik ulan şimdi arıza verecek yolda kalacağım diye.
Şu bir gerçek ki bu araç işi bana göre şans işi bu kesin.