Yeni Astra Yakit Tüketimi??

otomatık cok yakar psıkolojını kafanızdan atın hatta ıddaa edıyorumkı otomatık serı kullanımda dah az yakar.. şehir dısı 90 - 100 -110. km hızla gıdıldıgı zaman 4.6 litre

yeni astra nekadar yakar ???

arkadaşllar yeni astram şehir içinde 13.8L gösteriyor:confused: :confused: :confused: ....yolbilgisayarım mı bozuk :) yoksa bu araba bukadar yakıyor mu ??? 2007 astra :D :D

muhtemelen o kadar yakmıyodur normalde fakat yakıtın artması yol durumu trafik ve kullanımla doğru orantılıdır bunları göz önüne alarak bir değerlendirme yapabilirsiniz.

katalogunda yazan değer ortalama değerlerdir ordanda bilgi alabilirsiniz.

c@ki' Alıntı:
arkadaşllar yeni astram şehir içinde 13.8L gösteriyor:confused: :confused: :confused: ....yolbilgisayarım mı bozuk :) yoksa bu araba bukadar yakıyor mu ??? 2007 astra :D :D
tamamen kullanım vede trafıkten kaynaklanıyor. bıraz daha dıkkatlı kullan bıraz daha duzeltırsın

zamanla düzelecektir kış şartları ve arabaya olan yabancılığın yakıt tüketiminde etkili olabilir

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

2 hafta önce haftasonu istanbuldaydım,aksam bagdat caddesinin trafiğine girmek zorunda kaldık ve 1 saatte 6 km yol gidebildik.Bu trafiğin yakıta etkisinin en önemli örneği.bu kosullarda degil 13 ,15-16 lt bile yaksa normaldir...

benim iki katım yakıyorsun şu anda... düşük devirde vites değiştir 2500d/d geçme gaza basma dokun... Gerçi kış mevsimindeyiz araçlar daha fazla yakmaya başladı. Trafikte müsaitse 8.0'e ve altına düşersin. 14 ortalamayı ben 200 le giderken anca buluyorum çok fazla. tabi 1.6 diye yaptım bu yorumları. motor hacmini yazmamışsın.

bende astra 1.3 90 beygir dizel var 100 km 7.8 yani 680 km yapior bir depo ile depo 50 litre alior anlamadim gitti bende mi sorun var arabada mi :)

Geri