Ben şuanda sıfırlatamıorum. Ama araç çalıntı değil 2005 zafiradan çıkma satıcı zaten kullanılmış olduğunu bilgisini vermişti. Onun için fiyat uygundu benim yaılmamdaki en büyük neden opel servisinin bana ekranı sen getirt biz hallederiz demesi oldu şimdi 4 gündür uğraşıyorlar. Ama bir sonu yok www.motor-ecu.de adresinde decoding yapıyoruz diyorlar. Ama izmirde yapabilen adama rastlamadık daha eğer ben çözemessem aldığım fiyat 300 € sen çözerim diyorsan sana seve seve veririm veya kodu kırabilecek biryer biliyorsan lütfen yardımcı ol teşekkürler.bu benim açdığım konudada konuşuldu arkadaşın aldığı ekran büyük ihtimal çıkma ekran ve haliyle o aracın kodu var arkadaşa mahsup bir şey değil ama araştırmalarım sonucu bu tip ekranların çoğu çalıntı ekranlar oluyor ve sıfırlayıp satılıyor kodları bilhassa ebayda dikkat ederseniz cid lerde code is reset yada code is 000000 diye yazar arkadaşım umarım burda bir yerde kodu sıfırlatabilirsin o zaman sorunun kalmaz tahminim sen yapda takipçinim bende yapıcam olmassa benim arabadada deneyelim bende uyarsa alırım senden parayla![]()