yeni astra teyp hakkında

bu benim açdığım konudada konuşuldu arkadaşın aldığı ekran büyük ihtimal çıkma ekran ve haliyle o aracın kodu var arkadaşa mahsup bir şey değil ama araştırmalarım sonucu bu tip ekranların çoğu çalıntı ekranlar oluyor ve sıfırlayıp satılıyor kodları bilhassa ebayda dikkat ederseniz cid lerde code is reset yada code is 000000 diye yazar arkadaşım umarım burda bir yerde kodu sıfırlatabilirsin o zaman sorunun kalmaz tahminim sen yapda takipçinim bende yapıcam olmassa benim arabadada deneyelim bende uyarsa alırım senden parayla :D:D
Ben şuanda sıfırlatamıorum. Ama araç çalıntı değil 2005 zafiradan çıkma satıcı zaten kullanılmış olduğunu bilgisini vermişti. Onun için fiyat uygundu benim yaılmamdaki en büyük neden opel servisinin bana ekranı sen getirt biz hallederiz demesi oldu şimdi 4 gündür uğraşıyorlar. Ama bir sonu yok www.motor-ecu.de adresinde decoding yapıyoruz diyorlar. Ama izmirde yapabilen adama rastlamadık daha eğer ben çözemessem aldığım fiyat 300 € sen çözerim diyorsan sana seve seve veririm veya kodu kırabilecek biryer biliyorsan lütfen yardımcı ol teşekkürler.

ayrıca ekranı nerde taktırdın? kod problemi nasıl çıkıyor. ekranda flan kod mu istiyor?
Ekranı izmir opel serviste takırmaya çalışıyorum ekran kodunu sökülen aracın şasi numarasını hepsini bulduk 2005 zafiradan sökülmüş. Ancak ne var ki ekran tek başına çalışıyor cd30 çalışmıyor cd30 çalışınca ekranda 10 sn sonra safe display yazısı çıkıyor. Serviste tech2 diye bi cihaz var onunla halledemiyorlar tek çare içindeki eproma başka sıfırlanmış bir ekrandan yazılım kopyalamak ama izmirde siemens vdo olan bi ekran bulma ve bulupda bunu kopyalamam için bana yardımcı ol diyebileceğim biri varsa ne ala cihaz şuanda çöp durumda bende durum için oldukça üzgünüm ama dediğim gibi beni servis yanılttı. Ekran getirtcek arkadaşlara tekar tekrar belirtmek isterim kesinlikle EKRAN ARAÇTAN SÖKÜLMEDEN ÖNCE SIFIRLANMALI herkese iyi günler ...

ayrıca ekranı nerde taktırdın? kod problemi nasıl çıkıyor. ekranda flan kod mu istiyor?
www motor-ecu de adresinede resim var safe display ordan inceleyebilirsin

çok saol . valla çok üzüldüm. o kdr para ver ve olmasın. ama inan halledecek birileri vardır. sonuçta yazılımsal. en büyük problem servis bunu halledebilmesi gerek. bilgileri yokki fazla. hep söylüyorum opelin tek sorunu servisler

şimdi dostum yapıcağın şey belli o kadar para vermişin geri dönüşümü yok türkiyede resetlenmiyorsa yurtdışını araştır derim yurt dışında tanıdık varsaki getirtdiğine göre tahminim vardır tanıdığın ona yollat orda resetlensin sana geri yollasınlar ekstradan vericeğin tek kargo ücreti olur ama diğer türlü 300 euron çöpe gider

sana eskı ocaga yani tahtakaleye gıt orada cozerler sorununu dıyecem ama illegal olacak... servisler bu işi rahatlıkla halleder ama gayri resi olması lazım... araclara ait tum kodlar opel de var ne de olsa ...eger aldıgın parca calıntı degilse ,bunun kodunu kaybetmişler ya da arıza yapmış tamirden sonra lazım etmiş falan diye mesajla ulaşabilirler...

tahminim servis özel servis resmi servis çünkü bulaşmaz bu tip şeylere

hiçbir şey olmaz kardeşim. zannetmiyorum öyle problem çıkçağına. sonuçta ekran sadece. araba götürmüyorsun. yetkili serviste bunun şifre sıfırlama cihazı varsa yaparlar. yoksa tahtakaleye bi uğra

ben bu renkli ekran olayına fena takdım ama çok masrafım oldu şu sıralar park sensörü zenon far derken açıldık epey biraz kendimizi toparlayalım benim amacım ekranın renkli olması değil esasen ekrandan net güzel bir şekilde dvd filim izleyebilmek yada başka şeyler yapabilmek bir tesisatçı arkadaş ekran üstünde ufak oynamalar yaparak bir iki röle yardımıyla yapılır dedi öne bir röle koyarız dedi basdınmı bilgisayar ekranı görüntüsü kesilir diğer bağladığın şeyin ekranı devreye girer dedi bakalım param olmadığı için şu sıralar pek üstünde duramadım ama kendimi toparlıyım ilk işim bu işe ciddi bir el atmak olucak gerekirse istanbuldaki bütün tesisatçıları gezerim

bunun uygulaması youtube ta vardı. güzel bir olay aslında ama bmw, mercedes gibi orjinal teybin içinde olsa tv, dvd. ne güzel olurdu. bide anlamıyorum. opelin böyle bir teybi yok. valla üzücü bir durum. artı yeni gelecek opel vectra da bile yok. valla büyük kayıp

Geri