yeni astra teyp hakkında

Renkli ekran malesef 3.000 ytl ancak yurt dışından 1.000 ytl civarında getirme şansı var. Gelecek olan ekran CD30, CD30 MP3, CDC 40 Opera, CD50 Phone, CD70 Navi, DVD 90 Navi uyumlu

ben aracıma en kısa zamanda taktıracağım açılışta felan opel logosu çıkıyo çok güzel bir görüntüsü var. Ayrıca daha sonra dvd 90 da getirtmeyi düşünüyorum o zaman film keyfide başlayacak...

ben aracıma en kısa zamanda taktıracağım açılışta felan opel logosu çıkıyo çok güzel bir görüntüsü var. Ayrıca daha sonra dvd 90 da getirtmeyi düşünüyorum o zaman film keyfide başlayacak...
arkadaşım seninle aynı düşünceleri taşıyoruz anladığım kadarıyla, ancak ben aracıma daha yeni kol dayama, cruise control takdırdım. masraflarım oldu. o yüzden bu işi biraz erteleyeceğim. bu dediklerini yaparsan maliyetler, işçilik, nerede yaptırdığın konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum.
aslında ben mevcut mp3 çalarımın dvd çalara dönüştürülüp dönüştürülemeyeceğini de araştırıyorum. bir kablo ile tavan aydınlatmasının olduğu bölgeye katlanır bir lcd koysam süper olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben servise gittiğimde sormuştum bana şöyle demişlerdi. Ekranlar standart ( yani renkli LCD ) ama türkiyedeki modellerde naviğasyon olmadığı için teyp ve diğer bilğiler için erkran turuncu da kalıyor.

Ben servise gittiğimde sormuştum bana şöyle demişlerdi. Ekranlar standart ( yani renkli LCD ) ama türkiyedeki modellerde naviğasyon olmadığı için teyp ve diğer bilğiler için erkran turuncu da kalıyor.
Bende cd30 mp3 var malum cosmoda olan o ekran grafik ekran dediğimiz o turuncu ekran. Bir şekilde benim renkli ekranı kendi aracıma taktırıp test etme imkanım oldu. Açılışda opel logosu felan çıkıyor animasyon var yani, ayrıca tüm menüler bir anda renkleniyor yani turuncu felan değil. Ekran işi bana 300 € malolacak ama beklemek gerekiyor. Bende aracın içine lcd düşündüm ama sunroof olduğundan olmadı. Başlık demirlerine tutturulan ve ortada duran dvdler var ama Türkiyede yok tabi belki ondan olabilir. Dvd navi 90 da buldum ama piano black dediğimiz renk olmadığından şimdilik o iş yattı. Ekranı taktırdığım gün resimleri sizlerle paylaşacağım ama sanırım 20-25 gün sonra...

Ayrıca Türkiyede Astra H için renkli ekran satışı var isteyen alabilir fiyatı sadece ekran 3.000 YTL bilginize (yuhhh)

Bende cd30 mp3 var malum cosmoda olan o ekran grafik ekran dediğimiz o turuncu ekran. Bir şekilde benim renkli ekranı kendi aracıma taktırıp test etme imkanım oldu. Açılışda opel logosu felan çıkıyor animasyon var yani, ayrıca tüm menüler bir anda renkleniyor yani turuncu felan değil. Ekran işi bana 300 € malolacak ama beklemek gerekiyor. Bende aracın içine lcd düşündüm ama sunroof olduğundan olmadı. Başlık demirlerine tutturulan ve ortada duran dvdler var ama Türkiyede yok tabi belki ondan olabilir. Dvd navi 90 da buldum ama piano black dediğimiz renk olmadığından şimdilik o iş yattı. Ekranı taktırdığım gün resimleri sizlerle paylaşacağım ama sanırım 20-25 gün sonra...

cosmo modeldeki grafik ekranın renkliye dönüşümü mü 300 euro tutacak.? yani benim astradaki tipte olanlar komple değiştiriliyor ve 3000 ytl yimi buluyor fiyat? malum iki modeldeki ekranlar farklı.
peki DVD navi 90 ın fiyatı ne kadar acaba?

dvd 90 navi 700 € ama dediğim gibi cosmoyu gördüysen içi siyah bu renk yok ama enjoyda sanırım kahverengi gibi bi renk var onun fiyatı bu... Bide bi arkadaşla tanıştım bu işi yapmış ekran işini yani o direkt almanyadan almış. Tam detaylı konuşamadık ama olmuş ekranı cihaza tanıtıyormuş servis ok... opelin dvd olayına geçişi malesef pahalı bir golf veya jetta olsaydı aracı renkliekran dvd yapmak 250 € 'ya malolurdu. Hollanda da bir opel bayisine sordurttum 1925 € dvd 90 + lcd fiyat verdi... Düşündüğümde dvd olmadan sadece lcd ye 300 € vermiş olmam aslında çılgınlık ama yaptık bi kere geri dönüş yok :) Ayrıca senin aracın üstünde mutlaka teybin modeli yazıyordur cd30 mp3 gibi ben daha önce yazdım ekranın hangi model teybi desteklediğini.

evet cd30 mp3 benim cihaz. yani bu durumda bende 300 euroya en azından renkli ekran sahibi olabilirim o zaman :)

selam arkadaşlar. yeni astranın yurt dışı versiyonlarında renkli ekranlı olanları var. navigasyon flanda var bildiğim kadarıyla. ve o renkli ekran sanki arabayı çok daha güzel yapıyor. sitelerde gördüğüm kadarıyla o teybin kodu CD70. bunu türkiye de taktırtabilirmiyiz. ön hazırlığı varmıdır acaba arabada. yetkili serviste varmıdır. bu konuda bilgisi olan arkaşlar varsa çok sevinirim

bende astra sedan 2008 1.8 var.aracımın ekranı renkli lcd boyutu reksizlerden biraz büyük modeli cdc 40 opera cd70 navi gibi navigasyonu destekliyor fakat turkiyede olmadığı için hem cd si hemde istasyon navigasyon şuan yok.ayrıca digital radyotuda destekliyor buda turkiyede yok.

Geri