yeni astra teyp hakkında

basit ama yararlı olabilecegini dusundugum bir cozum urettım kendimce... arac içi inverter ile laptop kullanarak ve transmitter ile ses baglantısı kurarak dvd izleme imkanını ve de lap top a baglanabilen analog tv kartı ile de s.içi tv izleme imkanını olusturabilriz hem daha buyuk ekran hem onceden alınmış malzemeler ıle yapılan hem de aracın orjınallıgını bozmayan bır sıstem...

bunun uygulaması youtube ta vardı. güzel bir olay aslında ama bmw, mercedes gibi orjinal teybin içinde olsa tv, dvd. ne güzel olurdu. bide anlamıyorum. opelin böyle bir teybi yok. valla üzücü bir durum. artı yeni gelecek opel vectra da bile yok. valla büyük kayıp

bu olay avrupadaki opellerde var dvd90 navi teybini taktırırsan dvd izleyebiliyorsun

valla ben dvd palyer ı navigasyon dvd lerini okumak için kullandıklarını biliyorum. dvd film flan izlemek için değil diye biliyorum. eğer dediğin gibiyse güzell. sevdim bu navi 90 ı.

o kadar bilgim yok ama dvd olduğuna göre okur mantığıyla düşünüdüm

ooo emre abim bende kesin biliyon sandım. ben çok okudum navi 90 ın özelliklerini. hiç görmedim öyle bişey. okuduklarıma göre dvd olmasının sebebi ülkelerin navigasyon için dvd leri var. onları okutmak için dvd player ı var.

biraz kendimi parasal açıdan toparlıyım dediğim gibi o ekran işini kökünden çözümliycem benim renkli olmasındaki istememdeki neden tamamen dvd sel yoksa bilgisayarın ekranı sarı olmuş renkli olmuş hiç mühim değil tesisatçı arkadaş var o dedi bir manevela yaparız basdınmı bilgisayar görüntüsü kapanır torpidoya dvd teyp koyarız dedi ordan izlersin dedi ama param yok şu sıralar o yüzden bakarız dedim çıkdım ama düşünüyorum o bilgisayar ekranını değerlendiricem .. olmassa şu güneşlik şeklinde dvd ekranlar var geçen bir arabada gördüm çok güzel ve kullanışlı fm tranmiterıda var üstünde yani radyodan seside dinleyebiliyorsun ayrıca tvside var olmassa onu yaptırıcam

biraz kendimi parasal açıdan toparlıyım dediğim gibi o ekran işini kökünden çözümliycem benim renkli olmasındaki istememdeki neden tamamen dvd sel yoksa bilgisayarın ekranı sarı olmuş renkli olmuş hiç mühim değil tesisatçı arkadaş var o dedi bir manevela yaparız basdınmı bilgisayar görüntüsü kapanır torpidoya dvd teyp koyarız dedi ordan izlersin dedi ama param yok şu sıralar o yüzden bakarız dedim çıkdım ama düşünüyorum o bilgisayar ekranını değerlendiricem .. olmassa şu güneşlik şeklinde dvd ekranlar var geçen bir arabada gördüm çok güzel ve kullanışlı fm tranmiterıda var üstünde yani radyodan seside dinleyebiliyorsun ayrıca tvside var olmassa onu yaptırıcam
Abi illa tv izlicez tv bakcaz diyosanız ve elektrik olaylarından çakıyosanz veya çakan tanıdık varsa vede almanca bilen varsa adama yapmış buyrun inceleyenin şemalar pin settingler hepsi var. Araştırmaktan canım çıktı. Neler neler buldum ama kodu hala kırdıramadım. :( İşte adres forum link vermeye müsade eder mi bilmiyorum ama bakalım çıkcak mı
http://mitglied.lycos.de/hardwarekiller03/dvbtH.htm
Ayrıca araca renkli ekran yakışıyor be abi bize dvd 90 navi ile renkli ekranı layık görmeyen paramızla bile layık görmeyen GM Türkiye utansın...

Hazır donanıma ve GM Türkiyeye değinmişken bizim şirkette allahın doblosunda bile park sensörü fabrikasyon 2008 astra h sedan cosmoda park sensörü yok 6 hava yastığı yok lastik basınç yok esp yok cdti seçenekte easytronic vites yok... (ama sedan bagaj var :) ) ben hayatımda böyle sevimsizlik ve pazarlama hatası görmedim bir daha zor opel alırım hemde çok zor...

Bunun nedeni arabanın kötülüğüden değil tabiki tamamen bize layık görülen bir takım aklıüstün Türkiye opel yetkililerinin pazarlama taktiklerinden dolayıdır. Düşünsenize Opel antara alıyosun araç full içinde kibrit kutusu gibi ekran var yorum sizin arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar paylaşmak istedim sadece herkese iyi günler...

bende vectra c1 vardı sattım vectra c2 aldım eski arabada park sensörü vardı yenide yok ama yeniyi epey doldurmuşlar benimkinde ek olarak deri döşeme ve ısıtmalı koltuk var park sensörü ve zenonnuda sipariş ettim park geldi zenonu bekliyroum onlarında montajını yaptırdımmı bir ses sitemine orjinalini bozmadan el atıcam o yuvalara kaliteli kolon alıcam taktırıcam sonrada şu renkli ekran olayına ciddi bir giriş yapıcam benim çevrem çok elektrikçi tesisatçı bu konuyu onlarla konuşuyorum elektrikden anlayan büyük bir firmanın lcd plazma servisinde çalışan arkadaşım ekranda oynama yaparız dedi renkli yaparız dedi değiştirmene gerek yok dedi bir tane lcd ekran alırsın ondan ona bazı parçaları transfer ederiz olur biter dedi tesisatçı arkadaş yukarda dediklerimi söyledi bakalım fikir çok ama para yok şu sıralar :) :) :)

Geri