Aslında ekran türkçe oluyorda klima kontrol ünitesi ile uyuşmadığından tekrar ingilizceye dönüyor. Eğer türkçe kalmasını isterseniz klimanın kontrol tuşlarının olduğu kısmı değiştiririz hep türkçe kalır dediler. Tabii o kısmın yenisine (bende dijital) büyük ihtimal ekrandan hatta konsolun tümü kadar para isterler. Bence buda içindeki epromdan kaynaklanan bir olay. Yani yeni opellerin klima kontrol ünitesindeki epromu eski olana kopyalayabilsek bu sorunda çözülür ama şimdilik ingilizce kullanmaya devam.
Bu arada ekran olayını kimseye önermiyorum. Bu kadar para harcadık getirdik, taktırdık ancak bu kadar basit menülere grafik ekran çokmuş bile. Evet arabanın havasını değiştirdiği doğru ancak bu kadar basit ve gösterişsiz menülere baktıkça verdiğim paraya acıyorum. Opelede yazık diyorum, en üst model teybini bile alsak dvd oynatmaması, hatta opsiyonel bir tv seçeneği bile koymaması, aslında aynı ekranda bir çok bilgiyi neredeyse bilgisayar gibi kontrol ettirebilecekken 4 tane menü koyması çok yazık bir şey
arkadaşım şu anda bu dediğin sistemiii birebir aracıma yapmak için sistem toparlamaya başlamış durumdayım arabanında orjinalliğini bozamdan orjinal teybine kadar kalıcak sanırım kışa doğru ancak biter çoğu parçaları tedarik ettimde car pc nin elektrik devrelerinden bazılarını kendim yapmak zorundayım vakdimde pek yok bittimi koyucam resimleri buraya