yeni astra teyp hakkında

harika.............
güle güle kullanın.Lansman aracı almışsınız sanırım...

Zafira cosmolarda renkli ekran olarak satılacak...

teşekkür ederim.evet turkiyeye gelen 20 tanıtım aracından biri.

hayirli olsun...
hakkaten arabaya farkli bir hava katmis...
2006 sahibi olan bir kedi olarak pist demekten baska bisey yapamayacagim icin... bence hic de guzel degil aracin o agir havasini bozmus oyuncak gibi durmus hem navigasyon yoksa ne ise yarar ki bi de aracta dvd izlenmesine karsiyim olsa da taktirmam vs vs vs.. ben de camur cok...
kazasiz belasiz surusler...

evet cd30 mp3 benim cihaz. yani bu durumda bende 300 euroya en azından renkli ekran sahibi olabilirim o zaman :)
Selam benim ekran yurtdışından geldi ancak şuanda plastik bekliyorum :( bide kod olayı var bakalım ne olacak daha önce dediğim gibi ekranın bana maliyeti 301 € + 30 ytl'de plastik parası olacak ama şu kod olayından açıkcası tırsıyorum inşallah olur bakalım.

ekran bu upload edelim bakalım gözükcekmi forumda

Ekli dosyalar

• 18052008.webp
    18052008.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 106
ozgurfree arkadaşım. taktırdığın zaman bizi bilgilendir. yazılım gerektiriyor mu, yoksa cd 30 a direkt takınca oluyor mu diye. inşallah problem çıkarmadan olur

cd70 füme kullanılmış 500 yeni 800 euro almanyada

ozgurfree arkadaşım. taktırdığın zaman bizi bilgilendir. yazılım gerektiriyor mu, yoksa cd 30 a direkt takınca oluyor mu diye. inşallah problem çıkarmadan olur
İyi dileklerin için teşekkürler. Ancak ekran işi tam bir kaos oldu. Ekranın yolda iç aydınlatmasını sağlayan florasanları kırılmış. Ancak yaptırdım. Neyse herşey düzeldi derken bu seferde ekranı tanıtma problemi karşıma çıktı. Ekranın söküldüğü aracın kodunu netten bulmama rağmen cd30 mp3 ile eşleşmedi. Ekran çalıştımı cd kitleneyor. cd kitlendimi ekran çalışıyor. Bakalım ne olcak halimiz. Yurt dışından ekran alacak arkadaşlar tavsiyem KESİNLİKLE EKRAN KODU SIFIRLANMIŞ ekran alın çom çok önemli ...

üzüldüm kardeşim. demekki bu kod olayı doğru. verdiğin bilgiler için çok teşşekkürler. inşallah sorun halledilir

ayrıca ekranı nerde taktırdın? kod problemi nasıl çıkıyor. ekranda flan kod mu istiyor?

İyi dileklerin için teşekkürler. Ancak ekran işi tam bir kaos oldu. Ekranın yolda iç aydınlatmasını sağlayan florasanları kırılmış. Ancak yaptırdım. Neyse herşey düzeldi derken bu seferde ekranı tanıtma problemi karşıma çıktı. Ekranın söküldüğü aracın kodunu netten bulmama rağmen cd30 mp3 ile eşleşmedi. Ekran çalıştımı cd kitleneyor. cd kitlendimi ekran çalışıyor. Bakalım ne olcak halimiz. Yurt dışından ekran alacak arkadaşlar tavsiyem KESİNLİKLE EKRAN KODU SIFIRLANMIŞ ekran alın çom çok önemli ...

bu benim açdığım konudada konuşuldu arkadaşın aldığı ekran büyük ihtimal çıkma ekran ve haliyle o aracın kodu var arkadaşa mahsup bir şey değil ama araştırmalarım sonucu bu tip ekranların çoğu çalıntı ekranlar oluyor ve sıfırlayıp satılıyor kodları bilhassa ebayda dikkat ederseniz cid lerde code is reset yada code is 000000 diye yazar arkadaşım umarım burda bir yerde kodu sıfırlatabilirsin o zaman sorunun kalmaz tahminim sen yapda takipçinim bende yapıcam olmassa benim arabadada deneyelim bende uyarsa alırım senden parayla :D:D

Geri