yeni araç yağ eksiltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım 5bin km de aracı servise götür aracın eksik yağı suyu varsa tamamlarlar.eksiklik olmsı normaldir yeni araçta

yeni araç yağ eksiltir mi sorusundan rakı içelime geldik. seviyorum bu forumu yaaa...:):):)

ben de işkillendim valla savaş abi ilk fırsatta kendi arabamın yağını suyunu kontrol edecem. sıfır diye kaput açmadık ama bakmak lazım doğru diyosun.
yeri gelmişken herşeyi yazmak ,söylemek lazım yoksa sırf yağ eksiltmeye kafayı yorsak işin tadı kaçar, yağ eksiltirse işten anlayanı çözer biz işi çözdük ,sorun burada diye yazmıyoruz ki varsa fikrimizi paylaşıyoruz yoksa o kadar forum ustasının oldugu yerde ve sırf teknik sorunların tartısıldıgı yerde bizim ne işimiz var,mesleği bırakıp tamirci mi olacağız :) ya da oturduğumuz yerden her sorunu mu çözeceğiz ;)

ben corsa yı bayiden aldıktan 9000 km sonra yağ ışıyı yakmıştı ama aracımın dizel ve daha yeni olmasından dolayı bunun olacağını düşündüm ve o zamandan bu zaman a kadar daha hiç yağ eksiltmedi

demek istediğim yeni araçlar yağ eksilmesi bana normal geliyor ama bunun 10.000 den sonra yaparsa anormal bir durumdurr

ben corsa yı bayiden aldıktan 9000 km sonra yağ ışıyı yakmıştı ama aracımın dizel ve daha yeni olmasından dolayı bunun olacağını düşündüm ve o zamandan bu zaman a kadar daha hiç yağ eksiltmedi

demek istediğim yeni araçlar yağ eksilmesi bana normal geliyor ama bunun 10.000 den sonra yaparsa anormal bir durumdurr

durum anlaşıldı galiba teşekkürler..

Geri