Yay Takacak veya Takan Arkadaşların Dikkatine...

ToBeCaReFuLL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şöyle bir video ile karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim....  Belki yay takmak isteyenler için etkili olabilir diye düşündüm...

Fifth Gear - height crash test

Ynt: Yay Takacak veya Takan Arkadaşların Dikkatine...

Güzel bir paylaşım.  thnxx

thnxx

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama video dan bişey anlamadım.  032questn

Araçların standart güvenlik önlemleri aracın varsayılan yüksekliği baz alınarak en uygun şekilde araca yerleştiriliyor, araba alçalınca darbeyi araba normalde karşılayacağı kadar iyi karşılayamıyor ve içindekiler daha fazla zarar görüyor. olarak anladım ben videoyu. (:

Bende ona baktım hani çok gözle görülür bir fark yok gibi.

olmaz mı canım ikinci arbanın torpido bölümü komple yolcu koltuğuyla bitişik olmuş sıkışıp kalcan yani hatta öldürür bile...

Kabinin deformasyon farkı kırmızı oklarda açıkca belli. Ayrıca mavi okların olduğu bölümde koltukların ayarları da farklı gibi. Dağılan aracın koltukları daha geride. Yani kabin ciddi anlamda tehdit oluşturmuş. Kırmızı aracın direksiyonunun da koltuklar aynı seviyede olursa karın ve göğüs bölgesini ciddi şekilde ezeceği görülüyor.

Yayi dusundugum su siralarda caydirici bir paylasim oldu ama kesinlikle yararli bir paylasim

Caydırıcılığı tartışılır Taner :)

Bu video ya göre yayın eksi bir yönü olabilir ama yayın yoldaki stabiliteyi ve viraj kabiliyetini arttırdığı da bir gerçek..

Bütün artı ve eksileri değerlendirip karar vermek daha doğru  045thumbsup

Geri