vectra c ile yolda kaldık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERDEMS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakadaşlar dün iftara doğru arabayı yol kenarına park ettik.ondan sonra arac bir türlü çalışmadı.iftardan sonra opel servisi geldi ve yakıt pompasının arızalandığını ve değişmesi gerektiğini söyledi.servis,yakıt pompası ve işçilik için toplam 440 ytl para aldı.böylesine bakımlı bir aracın nasıl oluyorda yakıt pompası bozuluyor anlamadım.ben kirli yakıttan kaynaklandığını zannediyorum.arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz??

dediğin gibi bakımlı bir araçsa yakıttandır bence de yada fabrikasyon bir hata da olabilir km side önemli tabi arabanın

arac 47800 km'de

Geçmiş olsun haklısın kirli yakıttan olmuş olabilir deponun içinde çeyrek deponun altında yakıt olduğu zaman pompa bu deponun dip alt kısmında birikmiş olan pis ve kirli olabilecek benzini çekiyor buda bozulmasına sebep olabiliyor

o zaman kötü yakıttandır

yakıtı hep shell den alıyorduk. akaryakıt istasyonunu değiştirmemiz lazım. sizce yakıtı nereden almalıyız??

bende yıllardır shell de alıyordum ama hiçbir sorun çıkmadı...şükür şimdi gazlı artık:)

arkadaslar ben hep opetten alıyorum ama marka kadar ıstasyonda onemlı bu ıslerdede neler donuyor bırde ceyrek deponun altına dusurmeyın benzını o zaman pıslıkler hareket gecıyor

ewet istasyon çok önemli Ankara daki bütün shell leri denedim ben neredeyse kiminde arabanın çekişi düşüyo kiminde aynı yakıtla daha az mesafe gidiyorum vs. vs.

gecmiş olsun

Geri