Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

airbag ışığı yansın dursun derken airbaglerin devredışı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
bu arada araba 11 yaşında, 10 yılda bir airbagleri yenilemek lazım, yenilemeye değer mi sizce:D

koltuğun çıtçıt işini anlamadım abi, deri koltukta aynı şekilde mi?

bu arada arabayı sıkıştırınca indikten sonra benzin kokusu oluyor, katalizörden olabilir mi? son susturucunun değişmesi lazım, o arada kat iptali de yapsakmı acaba:D

Ben koltuğun altındaki fişeği değiştirdim, bu sefer de direksiyondaki diyottan dolayı arıza ışığı yaktı.Onu yaptırmayada vaktim olmadı açıkçası.Airbaglarin çalışmadığını biliyorum tabiki, ama dediğim gibi.

Çıt çıt işi aynen öyle alttan tutup çekince geliyor.Benim koltuklarda deri.

Benzin kokusu geliyorsa araç çiğ yakıt atıyor olabilir.Bujilerden olabilir.Katalizörden olsa pis bir koku gelir benim bildiğim.Kat iptali yaparsan araç alt devirlerde cansızlaşır ve sürücü koltuğunun altından değişik bir egzost sesi gelir.Bizim bir tanıdık iptal ettirmiş ben sesi hiç beğenmedim.Benim araçta motor sesi bile zor duyuluyor yüklenmedikçe ve bu benim hoşuma gidiyor.O sesin yerine headers sesi daha tok ve daha hoş...

bizim arabaların radyonun ordaki buton takımında sol koltuk ısıtmanın yanında ve tc'nin altında ne tuşları oluyor?

sol kutuda dörtlülerin yanındaki de elektrikli arka cam perdesi mi? hangi donanımda oluyor biliyormusun?

Bizde geldik.Vectra B 2000 model 2.0 DTI

Krom kapı eşiği olan varmı? çeşit görebilirmiyim mümkünse:D
google'ı omsaline diye firmanın biri ele geçirmiş, sayfalarca onların ilanı çıkıyor:mad:

Son düzenleme:
bende geçen ay ankaradan bi vectra b 2000 dtı aldım saolsun okan geldi konsolosluk aracıyla adrese gittik devrini alıp döndüm çok da memnunum arabada 10 numara çıktı 1 depoyla 900 km yaparken yazılımını yaptıktan sonra 1 depoyla tam 1000 km yi gördüm ve çekişle son hızda bayaa arttı bu zamlardan sonra diesel en güzeli 2001 vectra b dtı comfort
bunun yanı sıra geçen haftada 1.7 dtı vectra a da gümrükten aldım dizelci olduk bu ara :):) bi a bi b kasa a daha keyifli ama beyler

daha önce Vectra B'nin orjinal stoplarına led uygulayan oldu mu?
çıkma stop buldum, onun üzerinde deneme yapacağım ama yapılmışı varsa görmek isterim.

bu arada kapı eşiğine krom çıta aramalarımda devam ediyor:D

birde far açma-kapama butonunu sökmem lazım, radyo etrafındaki butonlar gibi çekince geliyor mu yoksa orada tutan tırnakları var mı?

Son düzenleme:
bende orjinal stoplara led uygulamayi dusunuyorum ama hic bi ornegini bulamadim maalesef. internette gezerken tempra ve seatin uygulamalarini gordum pek hosuma gitmesi sahsen buzlu gibi gorundugu icin stoplar. yaparsan bana da bilgi verirsen sevinirim yaza kadar yapmassan ben ilk olacam :).

stopu bu şekilde satıyor, üzerinde olması gereken başka parça varmı, arka kapağı felan? duyların olduğu parça olmasa da olur ama şu haliyle eksik birşeyi varmı?

2my0uvt.jpg

farın içine tane tane led diziyorlar bir a3 de görmüşdüm çok güzeldi..

Geri