Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

:eek::eek::eek: bizim problem ne ya? şak sönüyor hemen:D

az önce kontrol ettim, gerçektende yavaş yavaş sönüyormuş.:D ama benim suçum yok, kontağı çevirir çevirmez anında sönüyor gerçektende:D erinmeyip beklersem yavaş söndüğünü görebiliyorum. birde inip kapıları kitleyince yavaş sönüyor sanırım?
C'de ne olursa olsun yavaş sönüyordu ben ona alışmıştım.

aklımda birşey vardıda ondan bu konuyu kafaya takmıştım. istediğim olacak gibi:D
yinede kontağı açınca da yavaş sönmesini sağlayabilirmiyiz acaba?

çakmağın sigortası değişmişti ama yine attırmış. nasıl bir sorun olabilir?
aracı çalıştırırken stop ederken çakmakta navi takılı oluyor, çakmağa elektriği verdiği anda yük çektiği için atıyor olabilir mi?
çünkü sigorta değiştikten sonra 1 gün kullandım bir sorun yoktu.

valla ben çakmaklıgı hiç kullanmıyorum ama yinede sigortasını değiştirdim pazartesi günü izmire gidicem arkadaşın naviyi takmayı düşünüyorum bakalım bi sorun yaşıcakmıyım bende

valla ben çakmaklıgı hiç kullanmıyorum ama yinede sigortasını değiştirdim pazartesi günü izmire gidicem arkadaşın naviyi takmayı düşünüyorum bakalım bi sorun yaşıcakmıyım bende
,

ben bardak tutucuyu söktüğümde orayıda kanırtarak sökmüştüm dipsiz ampül var içinde o patlamış değiştirdim.benim sorum çakmağı nasıl açarım.muhtemelen onunda içinde bir dipsiz ampül vardır.çakmağın aydınlatması yanmıyor sadece çevresş yanıyor.sigara amblemi yanmıyor

Vectra B klima tuşu lambası

Arkadaşlar merhaba,

Klima düğmesi üzerindeki lamba klima açıkken turuncu renkte yanıyordu,fakat şimdi düğmeye basmama ve klima çalışmasına ragmen lamba yanmıyor. Lamba patladı galiba nerden temin edebilirim ve nasıl takabilirim, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bende varım bendeee birkaç güne fotoları eklerim
2 adet

1.97 model 2.0 CD SR AT Gri
2.97 model 2.0 CD Yeşil

çakmak sigortası navigasyonun o zımbırtısından atıyormuş:D çakmağa takılan fişin kenarındaki metaller çakmağın içindeki birbirine değmeyen 2 metali birbirine değdirip kısa devre yaptırıyormuş. fişi şu şekilde tak dedi, bakalım bir süre onun dediği şekil deneyeceğim, sigorta atmazsa doğrudur. altı üstü 12v nasıl sigorta attırır ya:D

çakmak sigortası navigasyonun o zımbırtısından atıyormuş:D çakmağa takılan fişin kenarındaki metaller çakmağın içindeki birbirine değmeyen 2 metali birbirine değdirip kısa devre yaptırıyormuş. fişi şu şekilde tak dedi, bakalım bir süre onun dediği şekil deneyeceğim, sigorta atmazsa doğrudur. altı üstü 12v nasıl sigorta attırır ya:D

kısa devre yaptırıyordur anlık yüklenme ve sonrası klasik sigorta yanması.. sigorta atma nedir sen arabaya evdeki sigorta gibi sigorta kutusumu taktırdın :D :D :kop: :kop: :kop:

Geri