Vectra A Konsol ışıklandırması (resimli)

bazı gizlenmiş yerlerde oluyor buğra onu kastedmiştim.açıklayıcı olamadıysam sorry

bu sırayla gittinmi gizli yerler ortaya çıkıyo zaten ilk aşama direksiyon plastigii gerisi sırayla geliyo

güzel çalışmalar kolay gelsin

ben bu kalorifer kısmını komple söktüm ve masaya aldım..

Buğra arkadaşın anlattıklarına ilaveten torpido bölümünüde sökmek gerekiyor..

sonra toprpidonun sol kısmındaki boşluktan telleri klipslerden çıkarıyoruz..

konsol etrafındaki vidaları söküyoruz..

sonra bu bölümü hafif kendimize doğru çekip arka kısımdaki soketleri çıkarıyoruz..konsol kısmı elimizde artık..

daha sonra konsolun arka bölümündeki bütün parçaları tırnaklarından dikkatlice çıkarıp komple dağıtıyoruz..

patlak ampulu değiştiriyoruz.ışığın az geldiği diğer kısımdaki boş bir yere ince dipsiz ampül takıyoruz (park ampülü değil..), diğer ampülün kablosundan tesisatını dikkatlice, sürgülere falan engel olmayacak şekilde çekiyoruz..

sonra ışığı yayan şeffaf plastiği yatay dikey ve çaprazlama 1mm aralıklarla güzelce maket bıçağı ile çiziyoruz, ışığı daha iyi yayması için..

parçaları silip tekrar güzelce, tırnakları kırmadan toparlıyoruz..

bu arada takma işlemi sökme işleminden biraz daha zor bilgilerinize..

ışıl ışıl bir konsolumuz oluyor..:pon:

konsolbm1.jpg

arkadaşlar en son onarım ve düzenlemelerden sonra konsol ışıklandırmaları bu şekilde oldu.. bu kısımda bir tane ampül vardı, ben bir tane daha ilave ettim, ayrıca ışığı yayan plastiği maket bıçağı ile çizerek ışığın daha iyi yayılmasını sağladım..Bu iş bir tam günümü aldı ama güzel oldu..
Harika olmuş. Güle güle kullan. Bizimki evlere şenlik. İki lamba ile idare ediyor. ( orjinali 2 lambalı imiş )

alman herseyi iii yapmişta su iç aydınlatma öldürüyor beni of diyorum sadece

kolay gelsin herkese.. bu ne zahmetli iş böyle yaa..

evet bayağı zahmetli ve sabır işi sonucu güzel ama değiyor

Geri