Vectra A Konsol ışıklandırması (resimli)

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
konsolbm1.jpg

arkadaşlar en son onarım ve düzenlemelerden sonra konsol ışıklandırmaları bu şekilde oldu.. bu kısımda bir tane ampül vardı, ben bir tane daha ilave ettim, ayrıca ışığı yayan plastiği maket bıçağı ile çizerek ışığın daha iyi yayılmasını sağladım..Bu iş bir tam günümü aldı ama güzel oldu..

celalettin arkadaşım birde bizim kine el atsak nerde yaptırdın yada kendin yaptıysan bizimkinede uygulasak yardımcı olurmusun

çok güzel olmuş; bende deneyeceğim....

Son düzenleme:
kendim yaptım, lakin sökme işi biraz zor..sök, temizle, tamir et, düzenle , tak, ayarla tamam diyene kadar bir günümü aldı..

mavi kırmızı bolum de gorunuyormu simdi peki

evet görünüyor , orayı çok parlak yapmak istemedim..

ya ben 2 gün önce yaptrıdım ama is ve tozda dolayı galiba ışık heryere gitmiyor

üstteki mavi kırmızı bölüme hiç ulasmadı kalorifer teli bağlantısını söküpmü yaptın yoksa arkdan elinimi uzattın nası yaptın

ustaya dedim iyi olmadı napcaz arkasına tek tek led ekleyelim elektrigide parklardan alalım dedi buranın ısıgı kontaktanmıs ampul hemen yanıyo :(

beyler nerelerde vidalar var bendeki astranın kalorifer düğmesinin ışıkları yanmıyor.
hemen hemen aynı sistemse vidaların nerelerde oldugunu söyleyebilirmisiniz ?

ilk önce direksiyonu çevreleyen kutuyu sökcen altta 2-3 tane

yanlarda 2 tane direksiyonu sağa sola 90 derece cevirince ortaya çıkyıo

sonra gösterge altında bi kaç parca var birisi vidasız çekiyosun geliyo daha sora onu çkince sağda kalorifer sistemini tutan vidalar görünücek

kaloriferin sağında bizimkilerde bilgisayar var onu söküp kaloriferin sağdan tutan vidaları açıyosun sistem artık elinde ama bir kaç tel var kaloriferin onları nası sökücen daha dogrusu nasıl takıcan bilmiyorum :(

biz onları sökmeden arkdan elimizi uzatıp ampulu değiştirdik

ayrıca gösterge ampulleri 1,2wattlık uyduruk bişi ben gecen transporterı skötüm 5 watt lık park ampulu taktım ama ampulu yerleştirmek için bi kaç plastik parca kırdım şuan ampul elektirik bantıyla duruyo ilerde sıcaktan bant ericek galiba :(

bende bi sıcak silikon makinesi alıp ampulü sabitlemeyi vede sayısını artırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Geri