triger-devirdaim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hiko79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün aracımın özel servise götürdüm gaz kelebegini temizletim ve diyer kontroler yapıldı devir daim pompasından lok lok sesgelyor dedi ordaki usta
en yakın zamanda deyiştir ded
triger seti artı devirdaim pompası artı işcilik 340 ytl dediler fiyat nasıl iyim
takılanların hepsi gm olcak dediler

fiyat uygun burgaz çakmak oto da değişim yaptırmıştım geçen ay 350 civarıydı . sanırım sende oraya gidiyorsun:)

evet bende oraya gidyorum

ben çakmak otodan çok memnunum ayrıca müşterilerine 24 saat yol yardımıda veriyor işlerini de gayet iyi yapıyorlar fiyat olarakta orjinal ürünleri uygun fiyata veriyorlar nette aynı parçaları araştırdım 15-20 ytl fark oluyor orjinal malzemelerde o da kendi kar payları diye yorumladım saray da oturuyorum çorluda inan var 3-4 tane de özel servis var ama 30 km fazla gidip tüm işlemleri orada yaptırıyorum sanada tavsiye ederim kafan rahat olur

Devirdaim pompasından gelen lok lok sesi nasıl bir şey?

Benim araç motor sıcakken dahi rölantide çalışırken buna benzer bir ses çıkarıyor. Kabin içinde bu kadar sesin olmaması gerekir diye düşünüyorum. 4-5 bin km önce trigeri değiştirdim. Devirdaim kaldı. Gerek görürsek değiştiririrz demişti servis. Gerek görmemişler demek ki!

Bendeki bu ses de pompadan mı kaynaklanıyor acaba? Yoksa daha değişik ihtimaller var mı? Triger kayışının ayarsızlığı gibi birşey de varmış galiba! Ama bu ses oldukça rahatsız ediyor beni... Daha önceki aracım broadwayde de vardı aynı ses. Ve rölantide ortaya çıkıyor. Yüksek hızlarda ses falan kalmıyor. Normale dönüyor herşey...

evet arkadaşlar bende bugun opel yetkili servisi olan Arkas otomotive gittim.
aracım 50.000 km, 2004 mod. 4 yılı doldurduğu için,
Triger seti, Devir daim pomp.antifiriz, temizleme spreyi, aracın altı bir yere sürdülmüştü, kaplamasının yapılması,Bujilerinin sökülüp kontrol edilmesi, teker bilyalarının kontrol edilmesi,
toplam: 362 YTL...(opel clup Kart indirimi ile)

Özel Servislere de sorduğumda ortalama 335 YTL civarında fiyat vermişlerdi.Değmez diyerek yetkili servise gittim.

Devir Daim pomp. araba çalışırken bir şikayetim yoktu normal çalışıyordu,Fakat set ile onunda değiştirilmesi mantıkı ile servis söktüğünde pomp.sıkışmış zor dönüyordu, tam zamanında değişimi tesadüfen yapılmış oldu.

Kalınsağlıcakla......:alkis:

Son düzenleme:
fiyat normal bence

kayseride triger + devirdaim + işçilik = 250-300 arası kelebeğide 10 ytl ye temizliyorlar

ben bu hafta değiştirdim benim araç vectra 96 model b kasa 1.6 gl 140 ytl tirger 60 ytl de devirdaim ustayada 40 verdeim nevşehirde parçaları kayseriden sordum ordada aynı idi

Geri