termostat açmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kmlynk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kmlynk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b termostat açmadı hararet durumu ortaya çıktı aracımda hararet yapmadan durduk soğuttuk aracı. kapak taşlandığı için inceldi hortum bir miktar şişiyordu usta bu yuzden yazın bos termostat taktı sakıncası var mı acaba :?

kapak taşlandığında ne oldu pek anlamadım ama bence bununla bi alakası yok ;) normalde hararet cıkmıyodu termostat takılı kalınca hararet yaptı diye anlıyorum.Yenisiyle değiştirseydiniz neden boş taktıki,yazın cok sıkıntı yaşatmaz ama kısın basa bela bos termpostat ;)

termostatsız kullanım aracın sureklı serın calısmasına kısa surede yakıt sarfıyatına uzun surede artan surtunmeyle motor ömrune kısınsa yeterınce ısınmayan yag ıle yaglanma sorununa neden olur ..

sıfır silindir kapağı almıştık yan sanayi çıktı bu yıl devir daim pompasını bozdu susuz biraz çalıştı sonrası gün radyotör hortumu yerinden cıkmıs yolda conta yaktı taslandı takıldı yanlız hortum şişiriyordu araç usta dedi takmayalım yazın dedi lakin bu şekilde kullanmak istemiyorum termostatı hortum içine 80 lik taktırsak nasıl olur diye soracaktım.

Taşlama ile sınırı geçti ise yapacak birşey yok ancak özel conta oda sanırım onun sınırını da aştı şimdi zamanlama uymadığı gibi sıkıştırma oranı yükseldi...yeni kafa gerek

Eninde sonunda conta olayı olacak ve başına bela olacak. Bende başa bela olmadan conta değişimine gir derim.

Geri