tamirci esnafının dili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım Yakup Abi başka birisinin yazısından (ilkcemre-soner yazıcı) alıntı yapmış..

Çünkü yazıda bahsedilen araç diesel ama Yakup Abinin aracı avatarına göre 2000model vectra GLS. Zaten ilkcemrenin aracıda 1,3cdti..

Kusursuz usta yoktur, kusursuz müşteride yoktur..

Asgari kazıkla, azami fayda sağlamaya çalışıyorum ben. Yediğim hallice bir kazıktan sonra servisleri bıraktım. Motor sorunu varsa motorcu, eksoz sorunu varsa eksozcuya gidiyorum. Çünkü servislerde aynısını yapıyor. Genel bakım içinde alıyorum parçaları, (yağ-filtre-buji vs) sıradan bir yerde, kendimde dahil olarak takıyorum.. Ustaya 15-20 YTL bırakıp çıkıyorum..

Yakup beyin bu yazıyı alıntı yapmasına anlam veremedim. Konudaki yazı espri amaçlıdır. Esprisi yapılan usta kasıtlı adam dolandıran bir usta. bende espriyle cevap verdim. Ama kasıtlı yapılmamış özür dilenmiş bir htamızın burda bu şekilde alıntı yapılmış olması tarafıma ve iş yerime yapılmış bir hakaret olarak algılarım. Ve YAKUP BEYİN BANA KARŞI YAPTIĞI BU HARAKET TAMAMEN HAKARETTİR.

iki gündür bu başlığa bir cevap bekledim ama bana bu HAKARETi yapıp beni bu esprideki dolandırıcı yalancı ustayla bir tutan YAKUP isimli üyemizden ses seda çıkmadı. iki kez özel mesaj attım konuya cevap vermesi için. Ne buraya ne de özel mesajlarıma cevap verme tenelzülünde bulunmadı. Oysa sitede aktif olduğunu yeni üyelere hoşgeldin mesajları atmasından ya da herzamanki gibi gelen grup maillerini kopyala yapıştır ile siteye konu açmış olduğundan görebiliyoruz.
Bende Admin olarak yönetimdeki diğer arkadaşlarımdan da bu konuda aldığım onayla görevimi yapacağım. Kendisine cevap hakkı verdim ama çamur at lekesi kalsın felsefesini seçtiğini belli etmiştir. Buraya bu açıklamayı gelecek tepkileri bildiğim için yazıyorum.

Bilginize....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri