tamirci esnafının dili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohoooo hepsını duydum. 1 değil hepsini. aynen denilen kazıkları da işimin gorulmesi gerektıgı ıcın mecburen yemış bulundum. ha ne oldu sonra servıslerı kapandı. bı yerden gırdı , bi yerden cıktı..

ABI, NE YAPTIN BU ARABAYA, ÇOK KÖTÜ OLMUS.
Arabaniz sapasaglamdir. Hemen oradan uzaklasin.

Bu lafa bi defa şahit oldum ama o zamanda arabayı bi daha nasıl eski haline getircez diye neler çektim.

bizde bu cümleleri duyamazsınız. Opel Teamden şaşmayın :D:D:D:D

o zaman dilsiz usta en iyi ustadır :D yoksa bunları söylemeyen usta yok ki..

hepsi çok doğru valla:D

bizde bu cümleleri duyamazsınız. Opel Teamden şaşmayın :D:D:D:D

Opel Team Service e 2 sefer gittim 3. tövbe..
ben aracımı 2. el aldım ön takım sorunu vardı forum tavsiyesi üzerine gittim yaptılar birde polen filtresini değiştirdiler, aracta sonra fark ettim aracın düz gitmesi için dreksiyonu tutmam lazım çok az sağa çekiyor, çok önmesemedim sonra polen fiitresini bir kontrol ettim filtre yanlardan içeri doğru kıvrılmış sonra kendim yeni filtre alarak değiştirdim, aradan aylar geçti geldim yağ bakımına....
işçilik 40
motor yağı 10/40 gm 48ytl
yağ fltresi corsa 1,3 markasız 15 ytl
polen fltresi 20 ytl
hava filtresi (markasız) 17 ytl
mazot filtresi (madien prc) 30 ytl
motor yıkama (hediye) 0
toplam 200 ytl
aradan zaman geçti araç yağ akıtmaya başladı en yakın opelciye götürdüm yağ filtresinin contasından kaynaklanan sorundan dolayı dedi ve filtreyi değiştirdi..
şimdi bir kontrol edeyim dedim ne görsem...
hava filtresinin arka 2 vidasını sıkmamışlar filtre kabinini üst kapağı toz içinde... polen filtresi keza yine yanlardan içe doğru kıvrılmış...
dizel motorlar için hava filtresinini öneminden bahsederken başıma gelenler çok canımı sıktı doğrusu...
Konu ilkcemre29 tarafından (11-12-2008 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep

yakupusta gercekten yasamısoldugunuz işe talihsizlik mi yoksa bastan sagmacıklıkmı diyeyim bilemiyorum ama sans oluyor işte..

usta konusuna gelince bu lafları telaffüz etmeyen tek usta gösterebilecek olan varsa buyursun gelsinn...

abi, biraz kullan bakalim, bir sorun olursa getir, bakariz.

hehe.güzelmiş.Gerçekten de var böyleler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri