takırtı tukurtu

direkdiyon mafsalindadir yenisini alirsan kesilir ama bir sure sonra oda yapar aceba hep beraber belediyelerimi bassak bu yollarin hali ne diye valla cukurlara girdikce aklima gelmiyo degil.
bu arada evet butun opellerde var bu sorun 2 yil ugrastim kesilmedi ya opelden vazgecicem ya sese aldiris etmeyecegim simdilk vazgecemedim sesi dumuyorum soylendigi gibi kardesimin unosu var yeminle benimki kadar ses almiyor kasiste felan deli olucam.

:D Radyonun sesini biraz fazla açıyorum benimki takozlardan yaz gelsede muayeneden önce komple bir bakıma soksam haceti.

ülke ülke degilki....isci de isci....belediye belediye degil...kimi kime sikayet edeceksin..cikiyorlar ne imis buzlar asfalti kiriyormus mus mus...??!!
kardesim asfalt döserler kanal kapaklari icin arama yapar kirarlar...yama yaparlar yamalari birseye benzemez..avrupa yol yapar sicilik kaliteli uzman kalifiyeli isci...isini biliyor..5-7 sene tamir görmez..aha almanya karadeniz gibi hep yagmur,kisin soguk..onlarda görmedim...yollari meyilli yaparlar kaldirima doru ki su yolda birikmesin,kanallar kaldirim altlarinda yolun ortasinda kapak görmezsiniz..zaten yapitiklari kapaklarda burda en fazla 2 hafta dayaniyor..neyse geleyim asil konuya..
almanyada eger cukur ve kanal kapaklarinda araciniz ariza görsün o belediyeyi mahkemeye verebiliyorsunuz..cünkü yol ile ilgilenmeleri lazim... veya karayollari müdürü bilmiyorum burda kim bakiyor...adamlar isini dogru yapmiyorlar...deve meselesine benziyor nerem dogru ki..elektrik kesilir neymis rutin bakim..ulan elin almani 1960 lardan beri elektrik kesilmesi su kesilmesi olmuyor..onlar bakim yapmiyormu???
yani asil sorun yine iscilik mühendis ve kalifiyeli eleman yok...

:D Radyonun sesini biraz fazla açıyorum benimki takozlardan yaz gelsede muayeneden önce komple bir bakıma soksam haceti.

takozdan sa bu sesi kasislerde çukurlarda bide direksiyonu tam sağ ya da sola çevirdiğinde gelir bendede mafsalla ilgili sorun vardı eski corsamda usta takozlardan demişti boşu boşuna değiştirdi 180 lirada parayı iteledi emin olmadan değiştirmeyin derim

Arabayı çalıştırmadan içine oturunca duyuyorsunuz o kadar diyeyim.
Hafif sallayın aracı duyuyorsunuz.

Alt rotillerde değişti doğrumu?Bendede vardı boşluk yapmıştı değiştik kesildi.

Geri